{{ctrl.viewMoreText}}

Videokonferanse

Sektion

Når du skal holde organisasjonen samlet, fordele ressurser eller få ut riktig informasjon til dine lokalkontorer, trenger du forretningskritiske produkter som løser ditt behov for problemfri kommunikasjon. Med våre systemer for videokonferanser kan du gjøre nettopp det – uten å forlate kontoret. Du kommer til å spare inn effektiv arbeidstid og redusere dine reiseutgifter, samtidig som du rekker å treffe flere personer på kortere tid. I tillegg kan du gjøre det når du vil. Og ettersom teknisk utvikling og nye innovasjoner preger markedet vårt, følger vi nøye med på markedets endringer og trender. Det betyr at du alltid vil motta den nyeste løsningen. Uansett om det gjelder løsninger for videokonferanser, konferanseteknikk eller digitale skjermer og systemer.

Våre tjenester

Videokonferanser

Med en skreddersydd løsning for videokonferanser vil du oppdage at du får tid til andre ting. Uansett hvor stor bedriften din er eller på hvilke kontinenter dine lokalkontorer er, så oppfyller det dine behov. Med over 4000 leverte videosystemer i over 50 land våger vi å påstå at vi er Sveriges ledende leverandør innen videokonferanse. Vår riksdekkende serviceorganisasjon tar hånd om alt teknisk utstyr, installering og service. 

Grenseløs tilkobling

Vår tjenesteplattform gjør det enkelt for dine interne kommunikasjonsløsninger å fungere sammen på en effektiv måte. Uten avbrudd. Koble til dine virtuelle møter med system for videokonferanse, videoklienter, Skype for Business, telefoner, nettbrett eller hvilken som helst nettleser. Du velger!

Møtebooking

Vår bookingtjeneste administrerer booking av fysiske møterom og virtuelle møterom. Du velger direkte i møteinvitasjonen hvilken tilkoblingsmetode som passer deg best: videosystem, videoklient, Skype for Business, telefon eller nettleser. All underliggende teknikk som trengs for at møtet skal fungere, tar vi hånd om. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke for å delta. 

Service og støtte

Vår riksdekkende serviceorganisasjon leverer utmerket teknisk støtte. Alltid. Alt personell er sertifisert, og har kunnskapen og kvalifikasjonene som trengs for å løse alle typer støtteanliggender direkte over telefonen. Fra driftsstøtte, rådgivning og problemløsning, til feilsøking og alt annet relatert til systemets funksjoner. Dessuten snakker vår First Line Support svensk, engelsk og finsk. Med Nordens største støtteorganisasjon innen visuell kommunikasjon i ryggen, kan du føle deg trygg.

Kontakt oss