{{ctrl.viewMoreText}}

Skjermer og AV-løsninger

Sektion

Alle jobber på ulik måte

Vi kan forme det optimale møterommet, kontoret, resepsjonen, butikken, vinduet, med mer ut fra dine forventninger og din unike måte å jobbe på. Vi har et brett spekter av teknologi for visuelle løsninger, noe som gir fordeler fra innovasjon og presentasjon av digitale bilder på nye måter. Våre skjermløsninger og AV-løsninger er tilgjengelig for visuelle bruksområder innen utdanning, konferanserom, møterom, videokonferanse, butikk / kjøpesenter, flyplasser, venterom, kontorlandskap, intern informasjon og KPI. Med AV-teknikk så inkluderer alt fra skjermer for møtebooking, filmlerret og interaktive tavler, til projektorer og lydsystemer, på et øyeblikkelig får du et overblikk over alle møterom. Vi tar hånd om hele prosessen, fra prosjektering til installasjon og service.

Kontakt meg

av-teknikk

Den lille konferansen

Behovet for profesjonell AV-teknikk gjelder alle typer virksomheter. Vi hjelper deg med å tilpasse en smart løsning med teknikk som passer til 1–3 personer.

Den mellomstore konferansen

Noen ganger er akkurat passe best. Med en konferanseteknikk tilpasset 4–9 personer, sørger vi for å utstyre konferanserommet ditt med alt du trenger. Selvfølgelig etter dine behov og ønsker.

Den store konferansen

Når du skal holde en stor konferanse med flere enn ti deltagere, trenger du teknikk som tåler presset. Vi leverer et godt gjennomtenkt styringssystem og alt annet utstyr som projektorer, filmlerreter, interaktive tavler, TV-skjermer og lydsystem. Alt du trenger, akkurat som du vil ha det.

Våre LØSNINGER

Visningsflate folie og glass

Vi tilbyr interaktive visningsflater på glass og folie som enten kan feste til en vegg, ha stående rett fra gulvet eller taket, feste direkte på ditt vindu eller glassvegg, med mer.

Les mer

Projektorer

Utstyr konferanserommet med et fjernstyrt system som automatisk starter projektoren med et knappetrykk.

Les mer

Lydsystem

Ny teknikk har revolusjonert vår måte å holde møter på. Mange konferanserom har gått fra triste whiteboards til å bruke interaktive tavler. Nå er lyden endelig på plass i møtet. Med et lydsystem koblet til din løsning for videokonferanser tar du møtene dine til et helt nytt nivå. Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen.

Les mer

Interaktiv Touch

Våre interaktive skjermløsninger gjør samarbeid, kommunikasjon og deling enkelt. En brukervennlig berøringsytelse sikrer at brukerne er trygge og kan fokusere på hovedoppgaven sin.

Les mer

Proffskjerm 24/7

Våre profesjonelle skjermer har spesifikke funksjoner inkludert uavbrutt drift, alternativer for liggende, stående og horisontal installering.

Les mer

Ultra HD 4K-skjerm

Formidler dynamiske bilder med nøyaktig fargegjengivelse. Vi har skjermer helt opp til 80" tommer i vertikal og diagonal.

Les mer

Videovegg

Innovativ pakkeløsning for brilliant multi-skjerm applikasjoner. Store videovegger er en ideell plattform for å formidle dine produkt- og reklamemeldinger med bevegelige bilder på LED-skjerm.

Les mer

Touchtech Lima

Slipp løs kraften i berøringsskjermen og kommunisere med dine kunder, bedriftens identitet og muligheter i en unik og spennende måte å bruke Touchtech Lima.

Les mer

Touchtech Vendo

Det gir deg tilgang til hele produktspekteret ved å bringe den digitalt til butikken på en unik, nyskapende og virkelig fengslende måte. Vis hele ditt produktspekteret uten å ha varen fysisk i butikken.

Les mer

Kontakt oss