Beskytt tilgangen

Informasjon er grunnlaget for samarbeid og kommunikasjon. Vi styrer prosessene våre og formidler kunnskap med informasjon. Vi tar i bruk informasjon i alle oppgaver vi utfører i arbeidet vårt, og vi forventer at den er tilgjengelig når vi trenger den. Vi må kunne stole på at informasjonen ikke er manipulert eller ødelagt, og at den når de riktige personene. Å opprettholde god informasjonssikkerhet er svært viktig og prioriteres høyt av seriøse virksomheter. Derfor har vi utviklet tjenester som beskytter informasjonen din slik at du kan være trygg i nettskyen.

Våre sikkerhetstjenester

Sikkerhetskopiering av filer

Vi sikrer at de utvalgte filene dine er tilgjengelige dersom du ønsker å slette dem, både fysisk og i nettskyen. Skulle uhellet være ute, gjenoppretter vi informasjonen slik at du ikke mister det du jobbet med. Denne tjenesten er et smart tillegg til din egen sikkerhetskopiering.

Fullstendig sikkerhetskopiering

Vi hjelper deg med å sikkerhetskopiere hele klienten eller serveren, både fysisk og i nettskyen. Skulle uhellet være ute, gjenoppretter vi den fullstendige sikkerhetskopieringen din på den maskinvaren som passer best for deg. Denne tjenesten er med andre ord en fullstendig sikkerhetskopiering av informasjonen i virksomheten din.

O365-sikkerhetskopiering

E-post, OneDrive, OneNote, SharePoint og andre applikasjoner som inngår i O365, sikkerhetskopieres etter dine behov og til den tiden du ønsker. Vi leverer en enkel løsning for å sikre all data i O365, noe som gjør dette til en smart metode for deg til ytterligere å sikre dataene dine.

Antivirusbeskyttelse

Å kunne beskytte klientene dine mot trusler med et av markedets ledende antivirusprogrammer, er helt uvurderlig. Kombinert med en intelligent brannmur er du godt rustet mot potensielle trusler.

Enterprise Mobility + Security (EMS)

Øk sikkerheten i O365 med produkter som øker sikkerhetsnivået på tvers av hele virksomheten din. Når du legger til MS 365, får du i tillegg til Windows 10 Enterprise automatisk et høyere sikkerhetsnivå innebygd med Enterprise Mobility + Security (EMS).

 

Trenger du hjelp til å se over sikkerheten?

Å opprettholde god informasjonssikkerhet er like viktig som å kunne føle seg trygg på den digitale arenaen. Kontakt oss i dag, så forteller vi deg mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å se over sikkerheten.

Chat med oss
Chatten er stengt