Klargjør systemet

Hva skal ligge i nettskyen? Er virksomheten virkelig klar for overgangen? Det finnes mange måter å forberede seg på fremtiden på. En hybridløsning som for eksempel innebærer at du overfører alle dokumenter til nettskyen, mens viktige forretningssystemer blir igjen «on-prem» (på en fysisk server i egne lokaler) eller på en ekstern serverløsning, er én vei å gå. For å stake ut den beste kursen for dere utfører vi en forundersøkelse av hvor virksomheten befinner seg akkurat nå. Når vi har gjennomført forundersøkelsen, går vi gjennom eventuelle risikoer og fordeler sammen, og gir deg en anbefaling tilpasset virksomheten din.

Veier til nettskyen

Fasttrack 1

Flytte e-post og filer til nettskyen

Vi hjelper deg med det grunnleggende, som å flytte e-post og filer i lokale og delte mapper – et lite, men fornuftig steg nærmere en komplett migrering.

Fasttrack 2

Applikasjoner til nettskyen

Vi gjennomfører en omfattende forundersøkelse ved å analysere forutsetningene dine for å flytte til nettskyen. Analysen resulterer i et spesifikt tilbud basert på virksomhetens forutsetninger.

Trenger du hjelp med den digitale overgangen?

Ikke noe problem. Vi hjelper deg med analyser og råd for å finne den raskeste veien til nettskyen for virksomheten din basert på hvor den befinner seg akkurat nå. Kontakt oss i dag, så tar vi en prat om veien videre!

Chat med oss
Chatten er stengt