Ta virksomheten til nye høyder med analytisk innsikt

Det meste vi gjør på arbeidsplassen genererer data, og volumene har økt kraftig. I takt med det har også analysesystemer blitt utviklet, og disse har blitt mer effektive og enklere å bruke. Med noen enkle grep kan flere Excel-dokumenter og tusenvis av data bli til et forståelig visuelt bilde som viser og forklarer hvordan saker og ting henger sammen. Analytisk innsikt tilbyr kanskje den viktigste konkurransefordelen, ettersom det blant annet gir deg mulighet til å følge med på kundenes adferdsmønstre og forbli ett steg foran. Vi gir deg muligheten til å bli en forretningsanalytiker ved å gi deg økt forståelse av og innsikt i virksomheten din, slik at du får en oversikt over hva som skjer i dybden. Det gjør det enklere å prioritere, snu en negativ trend eller videreutvikle det som har positiv effekt.

Veier til analytisk innsikt

Nivå 1

Gjennomgang av ditt analysebehov eller konsolidering av forretningsdata

En heldags workshop hos deg der vi innleder med et planleggingsmøte og går gjennom dine behov, forventninger og eksisterende forretningsdata. Når dagen er over, får du løsningsforslag til konsolidering og forslag til hvilke analysemuligheter du har.

Nivå 2

Hands-on hjelp til å visualisere informasjon

Vi hjelper deg med å bruke BI-verktøy slik at du enkelt og automatisk kan kombinere og koble sammen informasjonen i et visuelt og aktuelt bilde av virksomheten din. Kurset arrangeres i lokalene våre, og du får veiledning dersom du ønsker å fortsette på egen hånd. Med Qlik Sense Basic lærer du å se og utforske data, og med Qlik Associative Engine lærer du å lage enkle BI-applikasjoner som kan være nyttige for virksomheten din.

 

Nivå 3

BI-Manager som en tjeneste

Få tilgang til en ressurs som kontinuerlig ser over behovene dine for datakonsolidering, analyser, visualisering og rapporter. Denne tjenesten kan kjøpes løpende per time eller som et bestemt timeantall etter avtale. For eksempel to timer per uke eller en halv til én dag per måned.

Ønsker du å få mer ut av kundedataene dine?

Analytisk innsikt tilbyr kanskje den viktigste konkurransefordelen i dag, ettersom det blant annet gir deg mulighet til å følge med på kundenes adferdsmønstre og forbli ett steg foran. Meld deg på et av BI-kursene våre eller kontakt oss, så forteller vi mer om hvordan du kan bli den beste forretningsanalytikeren i virksomheten.

Chat med oss
Chatten er stengt