O.M Cloud

Vi forbereder deg på fremtiden

Å flytte IT-driften til en nettsky gir deg tilgang til en rekke praktiske funksjoner som forenkler samarbeid, kommunikasjon og dokumentasjon. Teknologien bidrar imidlertid kun til et visst punkt. Uten deg og kollegaene dine – menneskene som skal bruke systemet – vil ikke teknologien ha den samme nytteverdien. Derfor vil vi ikke at du bare skal «flytte» til nettskyen. Vi vil at du skal kunne utvikle deg og trives der!

Hva er egentlig en nettsky?

Det er lett å tro at det kun finnes én nettsky, siden det i seg selv er et begrep som omfatter ulike typer driftsløsninger med ulike typer formål. For å holde det enkelt ser vi nærmere på kun tre av dem – O365, Azure og O.M 2.0 – for å gi deg en bedre forståelse og et bilde av de skytjenestene vi tilbyr.

Våre skyløsninger

Office 365

O365 inneholder naturligvis den klassiske Office-pakken, i tillegg til applikasjoner som Teams, SharePoint, Skype og OneDrive. Det er altså brukernære applikasjoner i nettskyen som du bruker daglig i jobben, og som vanligvis befinner seg på skrivebordet. Med andre ord: Akkurat det du trenger, der du trenger det.

Azure

Azure har en skyinfrastruktur med ulike driftsløsninger der du kan drifte alt fra E-Commerce-løsninger til økonomi- og forretningssystemer. Det danner ganske enkelt et grunnlag du kan bygge videre på med ulike typer produkter og tjenester, for eksempel O365.

O.M 2.0

For det du ikke ønsker eller kan ha i Azure, anbefaler vi O.M 2.0, som er et fullstendig driftsløsningsalternativ for infrastrukturen. Dette innebærer i bunn og grunn at vi tar hånd om alt bak og utenfor skjermen, slik at du og kollegaene dine kan konsentrere dere om viktigere ting.

Vær ett steg foran konkurrentene

Visste du at du kan bruke nettskyens infrastruktur til å drifte brukernære applikasjoner som O365? Dette sørger for høy pålitelighet og tilgjengelighet i systemet. I tillegg til å foreslå enkle forandringer og oppdateringer for optimal bruk tilpasset deg, tilbyr vi kurs og opplæring i de ulike applikasjonene og tjenestene. Med den rette kunnskapen har du også de nødvendige forutsetningene til å være ett steg foran konkurrentene.

Mobilitet og tilgjengelighet

Å kunne tilby fremtidens talenter en mobil og allsidig arbeidsplass er viktig for alle arbeidsgivere. Men for å få nye ressurser til å utvikle seg i takt med virksomheten, trengs det en moderne løsning som på sikt er med på å omdefinere begrepet «kontor». Med O365 holder du kontakten med kollegaene dine på alle Windows-, Mac-, IOS- eller Android-enheter. Du jobber enkelt og greit via mobilen, laptopen eller datamaskinen – uansett hvor du befinner deg. Moderne mobilitet og tilgjengelighet skaper uante muligheter som lar deg definere hva et «kontor» er for deg. Les mer om hvordan du kommuniserer og samarbeider enklere!

Hvilken løsning passer for meg?

Uansett hvilken posisjon du har i markedet i dag, hjelper vi deg med å kartlegge hva du trenger for å komme i gang med den digitale overgangen din. Kontakt oss for rådgivning og kostnadsoverslag, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.

Chat med oss
Chatten er stengt