Nettverk

Få tilgang til nettet trådløst

Et skalerbart nettverk med en nøye gjennomtenkt infrastruktur, gir deg mange muligheter. Med en nettskyinfrastruktur kan du i tillegg drifte brukernære applikasjoner som Office 365. Det øker systemets pålitelighet og tilgjengelighet, gjør virksomheten din skalerbar og bidrar til økt produktivitet gjennom forbedret samarbeid – helt trådløst.

Grunnlaget til et fungerende nettverk

Tilkobling

Med et gjennomtenkt nettverk får du rask og stabil internettilkobling med høy pålitelighet og sikkerhet.

 

Brannmur

Oppdager og nøytraliserer eventuelle trusler før de utgjør en risiko. Fås også med automatiske oppdateringer.

VLAN

Trådløst nettverk som sørger for økt tilgjengelighet, sikkerhet og enklere administrasjon for alle brukere.

Nettverk Switch

Vi har nettverkssvitsjer som gjør at du kan koble sammen, bygge ut eller koble til flere enheter i nettverket – uansett størrelse på virksomheten.

For en problemfri arbeidsdag

God kvalitet på nettverkets infrastruktur danner grunnlaget for en arbeidsdag uten avbrytelser. For å gjøre hverdagen din effektiv og problemfri jobber vi med de mest pålitelige leverandørene. Vi sørger for at nettverket ditt er tilgjengelig for alle brukerne, selv når virksomheten vokser raskt og du har behov for å utvide nettverket – uten at det går på bekostning av virksomhetens sikkerhet og personvern.

Skalerbart og kostnadseffektivt

Å drifte serverne dine fra nettskyen – via en såkalt skyserver – er et smart valg av flere grunner. Du øker nettverkets fleksibilitet, tilgjengelighet og skalerbarhet, samtidig som du får bedre oversikt over kostnadene. Du slipper med andre ord investeringer knyttet til ny maskinvare når den du allerede har blir utdatert. Teknologien er i rask utvikling, men med en skyserver er det bare å oppgradere, så er alt klart. En annen fordel er at en skyserver passer til virksomheter i alle størrelser og bransjer. Et lite oppstartsselskap med et fåtall servere har like stor nytte av det som en stor bedrift med hundrevis av servere.

 

Til information SecurityUtvidet servicetilgjengelighet

Muligheten til å gjenopprette systemer og dokumenter er viktig for virksomheten din – enten det gjelder en klient eller en server. Ut fra dine ønsker og behov tilpasser vi enhet, mengde, tidsintervaller og hvor lenge du ønsker å lagre dataene dine. Alle dataene dine lagres kryptert utenfor virksomheten, og er tilgjengelige når du trenger dem. Du får naturligvis også tips og råd om smarte sikkerhetskopieringsløsninger dersom du skulle ønske det. Kontakt oss eller les mer under Information Security og sikkerhetskopieringsløsninger.

 

Chat med oss
Chatten er stengt