Enheter

Hvilken enhet foretrekker du å jobbe på?

Stasjonær datamaskin, laptop, mobiltelefon eller nettbrett? Uansett hva du foretrekker å jobbe på, hjelper vi deg. Og når enheten blir gammel, eller du bare vil bytte til den nyeste versjonen, ordner vi naturligvis det også.

Datamaskin

Med en stasjonær datamaskin får du mye ytelse for pengene, og den er enkel å oppgradere. Eller hva med en laptop som tar lite plass og lar deg jobbe fra hvor som helst.

Nettbrett

Med et nettbrett har du alltid presentasjoner, notater og møtereferater lett for hånden.

 

Tilbehør

Datamus, tastatur, kabler og mye mer – vi har tilbehøret du trenger.

Tilgjengelig på mobilen hvor enn du befinner deg

Med tilgang til programmer som Word, Excel og PowerPoint fra mobilen kan du enkelt opprette dokumenter på din stasjonære jobbdata, redigere dem på smarttelefonen og gjøre ferdig jobben hjemme på laptopen din. Med smarte mobilapper som O365 og de tilhørende funksjonene for effektivt samarbeid og forbedret kommunikasjon, er det enkelt å holde kontakten med kollegaene dine. Det gjør at du i dag kan jobbe fra hvor som helst og være minst like produktiv som du hadde vært dersom du befant deg på den fysiske arbeidsplassen din. Forholdene ligger allerede til rette for en fleksibel, mobil og tilgjengelig arbeidsdag. Spørsmålet er heller: Hvordan foretrekker du å jobbe?

Få maksimalt utbytte av applikasjonene dine

Med smarte funksjoner for bedre samarbeid, kommunikasjon og dokumentasjon, kan du og kollegaene dine ta virksomheten til nye høyder. Med de ulike kurspakkene våre for O365 viser vi deg hvordan du får maksimalt utbytte av applikasjonene dine.

 

Chat med oss
Chatten er stengt