IT-Tjenester

Er virksomheten din rustet for fremtiden?

Fremtiden bringer mange nye muligheter. Skybaserte IT-tjenester åpner for avanserte kommunikasjonssystemer, forbedrede samarbeidsmuligheter og smarte dokumentasjonsløsninger. Du kan lese mer om grunnlaget til skybaserte plattformer nedenfor. Uansett om du vurderer å digitalisere hele virksomheten din, utvikle allerede digitaliserte deler av virksomheten eller noe midt imellom, har vi de skybaserte plattformene som forbereder deg på fremtiden.

Og så litt service på det!

Når du har skyløsningen på plass, er det smart å sikre seg service og støtte. Det er nemlig alltid bra å tenke proaktivt. Derfor tilbyr vi kvalifisert support, selvbetjeningsløsninger og markedets beste partnere. Med en avtale og en kontakt kan du lene deg tilbake og fokusere på det som er morsomt – virksomheten din.

O.M At Your Service

Å levere førsteklasses skytjenester er én ting. Det å tilby kvalifisert service og produktstøtte, de beste leverandørene på markedet, selvbetjeningsløsninger og å være tilgjengelige lokalt, er en helt annen. Med O.M At Your Service ønsker vi å tilby deg det beste fra to verdener. Det er ganske enkelt skybaserte tjenester levert av jordnære mennesker.

  • Kvalifisert service og produktstøtte
  • Selvbetjeningsløsninger
  • De beste leverandørene på markedet
  • Lokal tilstedeværelse
  • Én avtale og én kontaktperson

Hvorfor velge nettsky?

Skalerbarhet

Du kan optimalisere, utvikle og oppgradere nettskyen din etter hvert som virksomheten vokser. Dette gir økt fleksibilitet til både virksomheten og de ansatte.

Pålitelighet

Ved å drifte og kontrollere applikasjoner gjennom nettskyens infrastruktur, kan du øke systemets tilgjengelighet og pålitelighet.

Sikkerhet

Få en oversikt over bruken av og begrens tilgangen til nettverket direkte fra nettskyen. Dette vil gjøre det enklere å opprettholde sikkerheten og personvernet.

Kostnadseffektivitet

Med en nettsky trenger du ikke å stadig vekk investere i maskinvare, noe som innebærer at du på lang sikt vil kutte kostnader betydelig.

Vi er stolte samarbeidspartnere med HP og Microsoft

HP: Vi legger til rette for at store og små bedrifter, samfunnet og enkeltpersoner kan fornye måten de samarbeider, kommuniserer og dokumenterer på. Vi i Office Management er stolt HP-partner for alt av PC-utstyr.

Microsoft: Vårt mål er at du skal få mer ut av hverdagen din, enten det er på jobb, hjemme eller på farten. Sammen med Microsoft hjelper vi deg med å ta i bruk skyløsninger basert på Office 365, Windows 10, Surface og skyplattformen Azure.

Ønsker du rådgivning?

Vi hjelper deg med å finne en smart digital IT-løsning. Kontakt oss i dag, så svarer vi så fort vi kan.

Chat med oss
Chatten er stengt