{{ctrl.viewMoreText}}

Rengjøring

Sektion

Det blir ikke enklere enn det!

En ren og godt ivaretatt arbeidsplass gir et seriøst inntrykk av bedriften din, samtidig som medarbeiderne får en koselig arbeidsplass. Daglig rengjøring, flytterengjøring, rengjøring ved arrangementer, gulvpleie, vindusrengjøring eller storrengjøring; uansett hvilke rengjøringsbehov du har, så kan vi oppfylle dem – hver eneste gang. Hos oss har du dessuten en kontaktperson som sørger for at dine lokaler alltid har en høy standard. Og vil du ha det ekstra rent og representativt, kan du velge en av våre pakkeløsninger.

Vi hjelper deg med

Daglig rengjøring

Et rent kontor gir inntrykk av en vellykket bedrift. Det gir et mye bedre inntrykk til kundene, og får medarbeiderne til å føle seg vel. Vi rengjør alt fra kontor til skoler, trappeoppganger og felleslokaler. En daglig rengjøring som er tilpasset dine lokalers behov og når i uken velger du selv.

 Ekstra rengjøringsinnsats

Av og til dukker det opp uventede rengjøringsbehov når man minst venter det, som etter et kundearrangement eller en konferanse. Når du trenger ekstra rengjøringsinnsats oppfyller vi dine behov med utdannet og kyndig rengjøringspersonell. Prøv, så får du se!

Storrengjøring

Å ha storrengjøring på kontoret et par ganger i år er absolutt ikke feil. Det er god investering for å holde kontoret vedlike over tid og du får et godt grunnlag for det daglige renholdet. Vi utfører dette på en svært grundig måte, og skaper rene, innbydende og trivelige lokaler for dere alle. 

Flytterengjøring

Alle som har flyttet vet hvor lite fristende en flytterengjøring kan være. Hvert eneste hjørne må vaskes. Når du ikke har tid eller ønsker et garantert bra resultat som godkjennes av både utleier og den nye leietakeren, gjør vi jobben for deg. Vi kan hjelpe deg med selve flyttingen også.

Vask etter oppussing

Oppussing gir ofte mye skitt og støv i lokalene. Dersom det ikke håndteres på riktig måte, kan skitten ligge igjen i lange tid etter oppussingen. Derfor tilbyr vi byggrengjøring, som korrekt og nøye sørger for at dine lokaler er flotte og rene etter en stor oppussing.

Butikkrengjøring

Det er mye å ta hånd om i en butikk. Når trykket er høyt, kan det hende at rengjøringen får lide. Men rengjøringen er en del av helhetsinntrykket, og et viktig innslag for tilbakevendende kunder. La oss ta hånd om rengjøringen av butikklokalet, så kan du konsentrere deg om å ta vare på kundene dine.

Vindusvask

Vi tilbyr profesjonell vinduspuss både inne og utvendig, uansett hvor stort kontoret er og hvor mange vinduer du har. Vi garanterer et rent og fint resultat. Uansett om solen skinner eller ikke, så vil du se forskjellen.

Gulvpleie

Gulvpleie forlenger levetiden, og forhindrer slitasje på gulvets overflate. Behandlingen bør gjennomføres én eller to ganger i året, avhengig av overflatematerialet. Heldigvis takler vårt utstyr og kompetente personell alle typer gulv.

Matterengjøring

Matter må vedlikeholdes og noen oftere enn andre. Samme hvor mattene dine er plasserte og samme hvor ofte du vil vedlikeholde dem, så møter vi dine behov. Uansett hva du velger, så blir resultatet det samme – rene matter!

Det grønne valget

Jobber du mot tydelige miljømål eller vil ta et aktivt valg for miljøet? Da er OM Eco Clean et smart og grønt valg. Alle rengjøringstjenester er sertifiserte i samsvar med ISO 9001 og ISO 14001, som innebærer at du får svanesertifisert rengjøring som står for betydelige miljøforbedringer. Du vil redusere emballasjeavfall, og får dessuten muligheten til å ha et høyt miljøstempel på din bedrift.

Perfeksjonisten

Med vår mest populære tjeneste innen rengjøring garanterer vi høy kvalitet og en skreddersydd løsning som passer for deg og din bedrift. Tjenesten er ISO-sertifisert og inkluderer alt fra kompetent rengjøringspersonell og arbeidsledelser, til materialer og utstyr. Vi rengjør 1–7 dager i uken, og kun på tidspunkter som passer deg. Med regelmessige kvalitets- og egenkontroller sørger vi for at arbeidet er av høyeste klasse.

Visste du at...

Kaffegrut fungerer fantastisk bra til å fjerne vanskelige flekker på kjøkkenbenken eller fliser. Det er så enkelt at du blander kaffegrut, vann og såpe. Og vips, så er de vanskelige flekkene borte.

Kombinasjonen eddik og vann derimot fjernet enkelt flekker og søl fra gulvtepper. Hell blandingen over i en spruteflaske, og spray på flekken.

Jeg ønsker å vite mer om våre renholdstjenester?

Et rent kontor er viktig for arbeidsmiljøet og velvære på arbeidsplassen. Alle kontor er forskjellig og hvert kontor har sine egne rutiner - derfor ønsker vi å finne den beste løsningen for deg og ditt kontor - slik kan vi være sikker på at du får det akkurat slik du vil. Kontakt oss for en prat nå, så finner vi den beste løsningen sammen!