{{ctrl.viewMoreText}}

Planteservice

Sektion

Grønne planter til kontor

Plantevegger, potteplanter, kunstige planter, sesongblomster eller ukesbuketter – du velger, vi leverer. Med våre serviceavtaler slipper du uforutsette kostnader, og du kjøper eller leier planter og får regelmessig pleie- og plantegaranti. Dårlige planter byttes ut med nye uten ekstra kostnad. Ta kontakt, så hjelper vi deg med å innrede kontoret med grønne vekster.

Den lille rabatt-pakken

En pakkeløsning kan ofte være en god start for å få kontoret til å blomstre. Vi skaper et skreddersydd og trivelig arbeidsmiljø som tilfører liv og farge på kontoret, både for deg og dine kunder. Du kjøper eller leier plantene, og vi leverer regelmessig service sammen med en omfattende plantegaranti. Så la oss ta hånd om plantene, så kan du nyte dem.

Grønt er skjønt-pakken

For å få en gjennomtenkt og fungerende planteinnredning, kreves det at man tenker seg om både én og to ganger. Derfor tar vi hensyn til dine ideer og ønsker, og ser samtidig på belysningen, luften og plassen på ditt kontor. Alt dette for å finne en løsning som oppfyller alle dine krav om form, funksjon og arbeidsmiljø.

Jungelpakken

Det er ikke alltid så enkelt å velge planteinnredning, men å innrede med grønt har sine fordeler. Blant annet bedre luft og trivelige arbeidsmiljø. Vi hjelper deg med å finne en løsning for dine formål. Alt du trenger å gjøre er å "go bananas" og svinge deg til pauserommet som Tarzan! Vi tar oss av resten.

Visste du at...

Grønne planter er med på å skape bedre inneklima? De aller fleste planter kan omdanne karbondioksid  CO2 til oksygen.