{{ctrl.viewMoreText}}

Inngangsmatter

Sektion

Gjør et godt første inntrykk

Vi leier ut og selger inngangsmatter i en rekke størrelser, farger og former - med eller uten logo. Når du velger matter fra oss, er alt mulig, vi tilbyr alltid lave og konkurransedyktige priser.

Lave priser

Takket være vår lange erfaring og posisjon i markedet, kan vi tilby svært lave og konkurransedyktige priser - uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Dette gjelder både våre kjøps- og leiepriser.

Teppe og matteservice

Når du leier tepper av oss, ser vi frem til å erstatte dem med jevne mellomrom. Du velger hvor ofte. Matteservicen sikrer at du alltid har et rent og fint tepper i dine lokaler.

Fleksibel bindingstid

Valg friheten er viktig mener vi. Derfor tilbyr vi kort bindingstid som gjør at du ikke skal føle deg låst i lange avtaler, enten du kjøper eller leier din inngangsmatte. Hvis du vil ha hjelp, gir vi deg gjerne råd.

Landsdekkende

Raskt og trygt leverer vi tepper til hele Norge. Vårt utvalg av inngangsmatter er bredt og du kan velge mellom matter i metervare, eller definerte størrelser. Material, størrelse, farge og form kan også produseres i ønsket størrelse.

Et første inntrykk varer lenge

Av og til er ikke værgudene på vår side, og mangel på en inngangsmatte vil gi deg en skitten arbeidsplass. Dette er ikke gøy for deg, dine kolleger og heller ikke dine kunder. Ved å bruke en skrapmatte ven inngangspartiet fjerner du effektivt smuss fra inngangen uansett hvilken sesong det er. Når du holder gulvet rent og pent, vil første inntrykket kundene får være positiv. Vi vil alltid hjelpe deg med å finne den rette løsningen for inngangen din. En hyggelig velkomst er alltid best!

Kvalitet og fleksibilitet

Våre tepper passer godt i både fellesareal og på kontorer. Inngangsmappet passer til alt fra sykehus innganger, kjøpesenter, kontor korridorer og til sofakroken.De har alle en dobbel funksjon som både skraper av skitt og absorberer det våte til både inne og utebruk. Felles for alle våre tepper er deres høye og flotte kvalitet.

Miljømerket svanen

Med teppe og matte tjenesten sikrer vi at du alltid har rene og friske tepper i dine lokaler. Men det slutter ikke der, tvert imot, det er begynnelsen på en miljøvennlig vaskeprosess av teppet ditt. Teppet ditt vaskes med størst hensyn til miljøet der det stilles høye krav til energi- og vannforbruk under vaskeprosessen. For eksempel blir mye av varmtvannet gjenbrukt, og derfor er energiforbruket så lite som mulig. Det er med andre ord bra for teppet, inngangen og miljøet.