{{ctrl.viewMoreText}}

Fra A til Å

Mye må gjøres før du skal flytte til et nytt lokale. Samtidig må den daglige driften fortsette uten stopp eller vent hos dere. Derfor støtter vi dere med planlegging og strukturering av alt fra å flytte møbler til eksisterende IT-løsning.

Vi hjelper deg med:

  • Fordeling av interne oppgaver
  • Oppføring av kontormøbler og annen materialer
  • Rengjøring i nye og gamle kontorlokaler
  • Gjennomgang av IT-tjenester
  • Gir råd og tips til en effektiv kontordrift

Les mer om våre vilkår

Vi deler ansvaret med deg

Vi vet hvor stressende det er å flytte en hel virksomhet. Vi vet også at internt ansvarlig for flyttingen står overfor store utfordringer. Ofte forventes den samme personen å kombinere sine daglige oppgaver med flytteprosjektet. Derfor er våre flytteeksperter nær og deler ansvaret for prosjektet med deg. På denne måten er dagene mindre stressende, og du kan trygt forvente at prosessen går fremover som planlagt.

Konsulenthjelp

Alle bedrifter er forskjellige. Derfor gir vi deg kontinuerlig rådgivning i henhold til dine behov og krav. Med over 20 års erfaring innen kontordrift og smarte løsninger som gjør selskapene mer produktive, har vi mange gode råd og tips om hvordan du gjør bedriften enda mer effektiv. Og den store fordelen med oss, er at vi kan finne en løsning som hjelper hele virksomheten. Ikke bare deler av det, men alt.