Vannautomater

Innebygd eller frittstående vannautomat?

Et glass iskaldt vann er uslåelig bra og det første alternativet når du trenger påfyll. Vi tilbyr både innebygde og frittstående vannautomater på kontoret, som gir ferskvann av høyeste kvalitet. Våre løsninger inkluderer selvsagt gratis service og vedlikehold. Vi kan enkelt tilpasset dine ønsker og behov, noe som betyr at du får den nøyaktige løsningen du leter etter. Ønsker du et kostnadsforslag, så kan vi fikse dette nå med en gang!

Våre tappekraner

Standard tapp

Vår standard trykk er rustfritt stål av hygieniske og praktiske grunner. Den inneholder minst bevegelige deler som gjør den svært pålitelig. Denne pin passer perfekt i frokostrommet ved siden av kaffemaskinen.

Messing tapp

Med en polert messing søm får du både en stil og trendy tappekran på en og samme tid. I tillegg blir det en vakker detalj på kontoret, metallet er jo tidløst når det gjelder interiør. Minimalt med bevegelige deler gjør messing kranen til en pålitelig tappekran.

Kobber tapp

En kobberkran på kontoret gjør at deres kjøkken og snackbaren blir litt mer stil. Som våre andre tappekraner er også dette kranen svært pålitelig og elegant å se på.

Spesial designet

For å skape den generelle opplevelsen har vi gjort det mulig for deg å designe din egen tappekran. Vi hjelper deg gjerne med designforslag om dere ønsker en helt spesiell tappekran på kontoret. Det er tross alt detaljene som gjør det hele.

Innebygd tappekran

Med en innebygd vanndispenser kan dere velge mellom mange stiligste tappekranene. Fortell oss hva dere ønsker, så tilpasser vi oss etter deres behov. Kanskje dere ønsker en tappekran på toppen av et bord, på en bar benk eller en kjøkkenbenk. Uansett hva du velger får du en vannmaskin som har høy kjølekapasitet og leverer alltid friskt vann.

Frittstående tappekran

Vann er livskilden og alle kontorer kan trenge en oase hvor man servere kaldt vann, kullsyrevann, isbiter eller kanskje varmt vann. Derfor er en uavhengig vannmaskin på arbeidsplassen perfekt når du vil bruke en mer fri plassering, for eksempel i et kontorlandskap, på et skrivebord eller i et stort konferanserom.

Vann av Best kvalitet

Filter

I våre vannmaskiner bruker vi et karbonfilter som sikrer at vannet smaker akkurat slik vi ønsker. Uansett innkommende vannkvalitet. Filteret er erstattet ved service på vannmaskinen.

Kjøleskapet

For å utnytte overflatene så effektivt som mulig, tilbyr vi et lite kompakt kjøleskap som passer til alle overflater. Kjøleskapet har et vannbad med en sirkulasjonspumpe for maksimal kapasitet og kjøling.

Tapp

Velg mellom en vannkran i krom, messing, kobber eller velg et design som passer til deres interiør. Uansett hva du vil, kan vi tilby tapp som passer til ditt unike miljø.

Flaske

Våre flasker er produsert og designet av glassartisten Nina Westman. Hver flaske er munnblåst, laget av 100% resirkulert glass og tilgjengelig i størrelser 35 og 75 cl.

Tilpassede løsninger

Frittstående eller innebygd tappetårn, spesialdesignet eller en standard vannstasjon? Forutsetningene varierer fra bedrift til bedrift. Uansett hva dere måtte ønske vil vi alltid finne en løsning og tilpasse den til deres bruk og ønske.

God kvalitet

Alle våre vannmaskiner har en unik vannkjøler med filtrering og rengjøringsteknologi, noe som sikrer at vannet du drikker alltid er rent og er av høyeste kvalitet.

Flott design

Våre vanntårn og automater er tilgjengelige i en rekke design og materialer. Standard, kobber og messing er mest kjent, men vi kan også tilby skreddersydde pinner som passer inn i det interiøret dere har på kontoret.

Våre serviceavtaler

Med vår serviceavtale sikrer vi at deres vannmaskinen fungerer til en hver tid, er ren og leverer alltid kaldt og ferskvann. Vi utfører forebyggende service en gang i måneden og tilbyr ekstra rask service i nødstilfelle.

Et lite tips!

Sett smak på vannet og la skiver av sitrusfrukter, moste bær, vannmelon-terninger, mynte-blader eller agurkstrimler trekke i vannet før du drikker det. Det gjør det ekstra fristende.

Chat med oss
Chatten er stengt