LUFTRENSERE

Luftrenseren som reduserer sykefraværet med 20 prosent

Visste du at ren luft kan redusere sykefraværet på jobben din? Takket være avansert teknologi kan vår LightAir luftrenser eliminere praktisk talt alle skadelige virus og partikler i luften. En sann livredder, spesielt for alle som jobber i åpne kontorlandskap, på skoler, førskoler eller er pollenallergikere. Kontakt oss, så forteller vi mer!

Hvorfor velge luftrenser LightAir?

Produktivitet

Se helse som en investering! At en frisk og opplagt medarbeider presterer bedre enn en som ligger syk hjemme, er ikke så vanskelig å forestille seg. Forholdet mellom redusert sykefravær og økt produktivitet burde derfor være ganske opplagt.

Helse

Pollen, avgasser og partikler fra elektronisk utstyr kan forårsake symptomer som tretthet, hodepine, hoste og allergiske reaksjoner. Når partikler og virus blir uskadeliggjort, vil medarbeiderne dine ganske umiddelbart begynne å føle seg friskere.

Bærekraft

Et godt arbeidsmiljø er en del av en bærekraftig utvikling. Alle organisasjoner står og faller med talent, og bedriftens evne til å skape en wellness-kultur er avgjørende for å tiltrekke seg talenter for å sikre vekst og stabilitet både nå og i fremtiden.

Hvordan virker LightAir?

Her kan du se en film om hva som skjer når luften renses. Har du spørsmål, er det bare å ta kontakt med oss. Litt kort fortalt kan vi si at LightAir blant annet eliminerer:

 • Pollen
 • Virus
 • Bakterier
 • Mugg
 • Forurensning fra trafikk og fabrikk
 • Allergener fra kjæledyr
 • Støv
 • Sigarettrøyk

Ren luft som tjeneste

Hva betyr egentlig det? Det vil si at vi installerer luftrenserne våre på arbeidsplassen din, og tilpasser dem til størrelsen på lokalene og virksomhetens behov. Deretter kommer vi regelmessig og utfører filtervedlikehold, det vil si rengjør og bytter filter. Vi skifter også ut slitte deler, og på den måten har du alltid velfungerende luftrensere på jobben. Når du abonnerer på ren luft som tjeneste, får du dermed evig garanti. Dessuten helt uten bindingstid! Alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og fylle lungene med frisk og ren luft.

 • Fullt vedlikehold
 • Ingen bindingstid
 • Evig garanti
En syvårig forskningsstudie ved Karolinska Instituttet i Sverige viser at LightAirs teknologi kan uskadeliggjøre mer enn 97 prosent av virusene som forårsaker noen av de vanligste virusinfeksjonene våre, for eksempel influensa, omgangssyke og diaré. Dermed kan sykefraværet reduseres med hele 20 prosent. Innendørs forurensning er blant de største miljøhelserisikoene vi har, og kan også forårsake symptomer som konsentrasjonsvansker, tretthet og hodepine. LightAir eliminerer praktisk talt alle skadelige allergener og virus i inneluften, og topper listen over effektive luftrensere. Resultatet blir økt velvære på jobben.
Chat med oss
Chatten er stengt