Kaffemaskiner

Kaffemaskiner for store og små bedrifter

Med våre kaffemaskinen får du deilig smak, form og funksjon - alt i en kopp! Sammen med våre utdannede smakeksperter sikrer vi at du får fantastisk kaffe i hver kopp. Ta med en kollega og finn den riktige kaffemaskinen i vårt demorom i Karvesvinge 3 - du er alltid velkommen til oss! I tillegg er det både en morsom og smart opplevelse fordi hvert kontor varierer i størrelse, akkurat som kaffemaskinene våre. Derfor tilpasser vi alltid prisen til deg og dine behov. Hvis du vil ha et kostnadsforslag, vil vi ordne det med engang!

Smak garanti

Sammen med roasters og smakseksperter har vi utviklet unike oppskrifter skreddersydd til kaffemaskinene våre. Derfor garanterer vi en høy kvalitet på kaffe og en smakgaranti for å sikre at du alltid får veldig god kaffe. 

Miljø Installasjon

Når du installerer kaffemaskinene våre, optimaliserer vi maskinens energi innstillinger slik at maskinen slås av når den ikke er i bruk. En enkel måte å spare både energi og penger på.

 

Service og support

Med vår serviceavtale sørger vi for at kaffemaskinene fungerer, er rene og alltid leverer god kaffe. Vi tilbyr også rask service i nødstilfeller, og vår kundeservice vil løse alle dine behov.

Bredt utvalg

Vi tilbyr et bredt utvalg av ferske bryggemaskiner og espressomaskiner, med eller uten fersk melk. Vårt utvalg av kaffemaskiner er tilgjengelig i flere størrelser og varierte design som passer perfekt til din bedrift.

Te og tilbehør

Darjeeling, Rooibos, Kamille, Chai, Earl Grey, Old South Mix, og mer. Vi tilbyr et utvalg av te fra nær og fjærnt. Sammen med en gode småkaker, et stykke sjokolade eller din topping favoritt - da er den perfekte kaffepausen nært.

 

Miljømerket kaffeservice

Som den første leverandøren i Norge tilbyr vi en fullt miljømerket kaffeservice. Denne tjenesten omfatter kun økologiske produkter med fokus på fairtrade-merking, en kaffemaskin (Qube Evo) med godkjent miljømerking og effektive leveranser der miljøkjøring er et krav.

Chat med oss
Chatten er stengt