ØNSK GJESTENE VELKOMMEN, MEN IKKE SMUSS!

Med kombinasjonen skrapematte og inngangsmatte stopper du effektivt smuss direkte i inngangspartiet. Enten du er ute etter en dørmatte, avlastningsmatte eller et vegg-til-vegg-teppe, tilbyr vi kontormatter av høy kvalitet og i en rekke farger, størrelser og materialer. Med eller uten logotrykk. Når du leier kontormatter hos oss, kan du gå ut fra at alt er mulig!

SMART LEIESERVICE

Når du leier matter fra oss, sørger vi for å skifte dem ut med jevne mellomrom, fullt tilpasset dine behov. Med vår smarte matteservice har du alltid hele og rene matter i lokalene dine.

RENERE KONTOR

Når du investerer i matter til kontoret, investerer du samtidig i et renere kontor. Du beskytter gulvene dine og skaper dessuten et hyggeligere miljø for kunder og medarbeidere.

LANDSDEKKENDE

Uansett hvor i landet du befinner deg, kan vi levere matter raskt og trygt. Teppene våre er designet for å tåle alt fra snøslaps til gatestøv, og beskytter gulvene dine under alle værforhold.

MILJØMERKET SVANEN

Svanen, eller Stiftelsen Miljømerking, er Nordens offisielle miljømerking. Med vår matteservice sørger vi for at du alltid har hele og rene matter i lokalene dine. Men det slutter ikke der. Tvert i mot, det er bare begynnelsen på en miljøvennlig vaskeprosess. Mattene dine vaskes med største hensyn til miljøet og med høye krav til energi- og vannforbruk i selve vaskeprosessen. For eksempel gjenbruker vi mye av varmtvannet, og dermed holder vi energiforbruket nede. Vår mattevask er med andre ord bra for både matten, inngangspartiet og miljøet.

Kvalitet og fleksibilitet

Mattene våre varierer i form og farge, men felles for alle er høy kvalitet som effektivt stopper smuss og beskytter gulvene dine. Noe du sparer penger på i lengden. Vi har matter for alle, uansett om det gjelder sykehuslobbyer, kjøpesenter, kontorkorridorer eller teppe i pauserommet. En ren og pen entré sier mye om selskapet ditt, og gir et varmt og hyggelig inntrykk. Kontakt oss, så finner vi den perfekte matten for nettopp din virksomhet.

Chat med oss
Chatten er stengt