Fruktkurv

Stort utvalg av fruktkurver til kontoret

Vi leverer fruktkurver til kontoret i henhold til dine ønsker. Basis frukt, sesongens frukt, økologisk frukt eller luksusfrukt - valget er ditt. Uansett hva du velger, kan du alltid stole på fornøyd kundegaranti og tilpassede leveringsalternativer. Hvis du vil ha fruktkurven levert en dag i uken, to dager i uken eller på et bestemt tidspunkt på dagen, vil vi selvfølgelig ordne det. Våre fruktkurver er tilgjengelige i størrelser 4, 6 eller 10 kg. Hvis du vil ha et kostnadsforslag, kan vi ordne det med en gang!

Smak og kvalitet

Fra sesong til sesong velger vi og tilpasser våre fruktkurver nøye. Vi går også gjennom alle elementene før levering for å sikre at du får den aller beste smaken. Med vår smakgaranti kan du enkelt fotografere dårlig behandlet frukt, og vi vil sørge for at du får en ny kurv snart.

Klima og miljø

Vi kompenserer for alle våre fruktleveranser i Norden til 100%. Dette betyr at vi økonomisk kompenserer for klimagassutslipp.

Stort og bredt utvalg

Vi leverer alt fra basis frukt, sesongfrukt, økologisk frukt og delikat frukt. Uansett hva du velger, baserer du mengden frukt på antall ansatte og vi sørger for at fruktkurven er plassert der du ønsker det. 

Frokost og konferanse

Nå du er på konferanse er det mulig å skjemme seg bort litt ekstra. Alt som gir energi er perfekt til en frokost eller konferanse, fyll kurven med eksotiske frukter, saftige kanelboller, sjokoladebiter eller ferske baguetter. Du velger hva du vil ha, og vi leverer det uansett hvor du er.

Hva koster en fruktkurv?

Prisene på fruktkurver varierer avhengig av bedriftens størrelse og antall ansatte, samt hvor ofte og mye frukt ansatte ønsker å spise. Fruktkurvene koster fra 22 kr / kg og er tilgjengelige i størrelser 4, 6 og 10 kg. Kontakt oss i dag, og vi vil sørge for at du får et kostnadsforslag tilpasset virksomheten.

Chat med oss
Chatten er stengt