Forbruksmateriell

Sa du forbruksmateriell? Bli kunde i nettbutikken vår!

Vi leverer alt i kontorrekvisita og forbruksmateriell til kontoret, og gir deg titusenvis av grunner til å velge oss. Papir, blyanter, saks, tape, oppvaskmiddel og kjøkkenhåndklær – det er mye som forbrukes på et kontor. Heldigvis kan du enkelt kjøpe alt du trenger fra oss. Og har du behov for en skreddersydd bestilling ordner vi selvfølgelig det også.

Kontakt oss, så får du innlogging til nettbutikken vår.

Kontormateriell

Vårt sortiment på over 30 000 produkter inkluderer alt fra penner og papir, til kaffe og te. Selvfølgelig tar vi gjerne imot spesialbestillinger. Hvor gøy hadde det ikke vært med et ping pong bord eller en bowlingbane i korridoren på kontoret?

Rengjøringsmateriell

Forbruksvarer er ofte en skjult kostnad på et kontor. Men det er enkelt å få tilbake kontrollen og faktisk spare penger. Med en enkel analyse av hvilke varer du har behov for, optimaliserer vi din bestilling og det gir deg større kostnadskontroll.

Toner

Vi leverer riktig toner til riktig pris – uansett hvilken skriver du har. Vi tilbyr miljøvennlige tonere som er bra for både deg og miljøet. Vi leverer også kopipapir til din skriver, uansett kvalitet eller størrelse så hjelper vi deg!

Miljøsortiment

I lang tid har vi jobbet frem et miljøsortiment med hovedvekt på miljøsertifiseringer. Derfor tilbyr vi i dag miljømerkede produkter som et komplement til standardtilbudet vårt. Vi er Miljøfyrtårn og sertifisert i henhold til ISO 14001:2015.

Profilmateriell

Å skape og utvikle et sterkt varemerke tar alltid tid, men med de riktige hjelpemidler går det fortere. Hos oss kan du bestille profilmateriell, f.eks. penner, blokker og klær med bedriftens logo på. I vår nettbaserte "trykk-shop" kan du dessuten prøve ut alt av designmaler før du bestiller. Alle trinn skjer på hjemmesiden, fra justeringer og korrektur til godkjenning og fakturering.

Gjør bedriften din synlig - enklere blir det ikke!

Vi hjelper deg

Kontortrykksaker

Vi ordner med alt innen papirprodukter med trykk. Visittkort, konvolutter, brosjyrer og innbydelser, for eksempel. Med alt samlet hos en og samme leverandør minimerer du fremfor alt risikoen for ulike trykkmaterialer og feiltrykk, men ikke minst kostnadene.

Profilprodukter

T-skjorter, plakater, giveaways og mye mer – vi hjelper deg med å lage profilprodukter som vekker oppmerksomhet. Enten det er til en messe eller et kundearrangement, så tar vi hånd om hele prosessen. Selvfølgelig helt i tråd med dine ønsker.

Vi fikser alt-pakken!

Når dine behov møter vår erfaring, kan vi sammen finne en skreddersydd løsning som inkluderer alt det du trenger. Uansett profilprodukt, trykksak, størrelse og antall. Du får bedre oversikt over kostnadene, og du sparer også uvurderlig tid ved å la oss ta hånd om alt det du ikke har tid til.

Velkommen

I vår nettbutikk finner du i tillegg til mer enn 30 000 kontorprodukter en rekke funksjoner for å lette kjøpene dine. Du er velkommen til å logge deg inn eller kontakte oss, og vi vil fortelle deg mer og sette opp en konto som er tilpasset ditt behov.

Nettbutikk
Chat med oss
Chatten er stengt