flyttetjenester

Skal du flytte til nye lokaler?

Skal du flytte eller oppdatere kontorinnredningen? Hvis ja, så har du kommet til riktig sted. Selv om vi ikke er et klassisk flyttefirma som bærer flytteeskene dine, er vi et trygt valg med lang erfaring innen flytteprosjektledelse. Vi flytter hele kontoret ditt med minimale driftsforstyrrelser, og vi hjelper deg med å avvikle ditt gamle kontor og innrede det nye. Med stilfulle møbler tar vi hensyn til både mennesker og funksjon. Våre innrednings arkitekter hjelper deg med å skape et personlig miljø som bygger ditt varemerke.

Flytteprosessen

Ingen oppgave er for stor eller for liten

Krav og betingelser varierer fra bedrift til bedrift. Dette varierer også på behovet du egentlig vil ha hjelp til. For oss er ingen oppgave for stor eller for liten. Fleksibilitet og tilpasning er to av våre mange styrker. Vi har mange løsninger og måter å hjelpe virksomheten din på.

Fra en adresse til en annen

Vi tilbyr smarte kontorløsninger som gjør kontoret mer effektiv. I tillegg til å være med deg fra start til slutt i flytteprosessen, kan vi også tilby IT-drift, dokumentløsninger, service og support, samt kontorstjenester som kaffemaskiner og fruktkurver, rengjøring, inngangsmatter og planter.

Interiør og innredning

Når du vil ha hjelp til å realisere visjonene dine, hjelper vår profesjonelle interiørdesigner med tips, råd og anbefalinger. Uansett hva dine behov og forhold ser ut, kan vi gi interiør og innredning forslag som passer din bedrift.

Konsultasjon

Når det er på tide å flytte, er det mange ting å ta tak i samtidig. Derfor er det viktig med alle forberedelsene fra A og Å. Vi gir deg kontinuerlig konsultasjon og hjelper deg med å utvikle interiør- og plasseringsforslag basert på dine lokaler.

Lang erfaring

Vår lange erfaring har ikke bare gjort oss eksperter på alle våre forretningsområder, gjennom årene har vi også lært at alt handler om innstilling. Derfor ser vi sjelden problemer uten løsninger. For alle aktiviteter kan det være mer effektivt med riktig løsning.

Inspirert av kreative kontormiljøer

Chat med oss
Chatten er stengt