Bemanning

Rett person på rett sted

Alle bedrifter kan rammes av personell- og kompetansemangel. Hvor ofte det skjer, og i hvilken sammenheng, varierer fra tilfelle til tilfelle. Våre utdannede og egnede bemanningspersonell kommer når det passer deg – noen timer i uken, hver dag eller et par ganger i måneden. Du velger. Og når vi hjelper deg med det vi er best på, kan du og dine kolleger fokusere på det som dere er best på: deres forretninger.

Rett kompetanse

Når du bruker vår bemanningstjenester, kan du alltid forvente at våre ekstra personell har riktig opplæring og ferdigheter.

Rask responstid

Vi hjelper deg når du trenger rask personell på stedet, for eksempel sykdom, ferie, permisjon eller mellom ansettelsesprosesser. Ingen oppgave er for stor eller for små.

Tilpasser oss behovet

Hvert oppdrag er unikt. Akkurat som enhver bedrift og dens forhold. Derfor tilpasser vi våre bemanningsløsninger til dine behov. Fulltids, deltids- eller timebasert hjelp.

Lang erfaring

Vi har lang erfaring med tilpasse våre bemanningstjenester og løsninger slik at det forenkler hverdagen i din bedrift. Dette betyr at vi kjenner din virksomhet og hva som trengs av bemanning og rekruttering. Med en solid erfaring fra bransjen ser vi frem til å matche det du leter etter.

Heltid, deltid eller på timebasis?

Hvert oppdrag er unikt. Akkurat som hvert eneste behov. Derfor kan vi ansatte på heltid, deltid eller på timesbasis. Vi finner de rette kandidatene som passer din bedrift og deres behov og ressurser. På den måten kan du føle deg trygg på at du får best mulig løsning.

Chat med oss
Chatten er stengt