Avfallshåndtering

En stressfaktor for deg, ren glede for oss!

Det er viktig å beskytte miljøet. Samtidig forstår vi at virksomheten din har andre ting å gjøre enn å håndtere avfall og søppelhenting. Vi er mer enn glade for å ta vare på dette, slik at du kan fokusere på det som er viktig for din virksomhet. I tillegg til papirgenvinning, kan vi også ta vare på gamle kontormøbler, datamaskiner, elektronikk, batterier, briller, bokser og alt som må kildesorteres. Vi leverer avfallsdunker som enkelt kan innredes i ditt kontormiljøet. Kontakt oss for et prisforslag, så vil en av våre konsulenter ta kontakt med deg!

Miljøsenter

Når du må ta vare på ulike typer avfall, kan det være smart å ha ditt eget resirkuleringssenter. I miniformat selvfølgelig. Med våre miljøstasjoner kan du trygt kaste og holde på farlig avfall.

Landsdekkende

Vi kan både hjelpe deg lokale og landsdekkende. Det er vår styrke og betyr at vi kan tilby våre tjenester over hele Norge. Uansett hvor kontoret ditt ligger, så kan vi håndtere ditt avfall.

Planlagt henting

Hva skal hentes, hvor ofte ønsker du at det skal bli hentet og når? Behovene varierer, men med en løpende avtale for henting gir ofte den beste prisen. Vi tilpasser vår henting etter dine behov og ønsker.

Takk for at du kildesorterer!

For miljøets skyld

Å resirkulere er å handle bærekraftig og bevisst. For når du sorterer søppel, vil resirkulerte materialer gjenbrukes og vi sparer på våre naturressurser. Hvis vi sparer ressurser, sparer vi også penger. For eksempel kan stål, aluminium og glass bli resirkulert mange ganger uten å forringe kvaliteten. Det å tenke grønt er ikke bare bra for lommeboken, men også for miljøet og neste generasjoner.

Et godt arbeidsmiljø på 1-2-3

Gode kolleger er selvsagt viktig på en arbeidsplass, en god kaffemaskin skader heller ikke, men minst like viktig er arbeidsmiljøet. Et godt arbeidsmiljø reduserer stressnivået, øker effektiviteten og skaper trivsel blant ansatte. Gjenvinning av kontormateriell og annen emballasje er en del av et bedre arbeidsmiljø. Så kildesorter og resirkuler så mye du kan, det er bra for deg, dine kolleger, arbeidsmiljøet og miljøet.

Visste du at...

Det tar ca 450 år for naturen å bryte ned plast? Med våre plastbeholdere blir emballasjen resirkulert, som igjen gjør at den får et nytt liv. Dette går mye raskere og er 100 ganger bedre for miljøet.

Chat med oss
Chatten er stengt