Facility Management

Spar tid med O.M Facility Management

Med O.M Facility Management tar vi et helhetsgrep om de forskjellige kontortjenestene dine. Du går fra mange kontakter til en, ringer ett og samme telefonnummer uansett sak og får bedre oversikt med vår kundeportal.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi vil at du og dine kolleger skal kunne fokusere på det dere gjør best. Og det vil sikkert dere også. Uansett om dere trenger bemanning, ny kontorinnredning eller et tre meter høyt appelsintre, så kan vi finne en attraktiv løsning. Med en kontaktperson for alle innkjøp samt høy kostnadskontroll der du kan se hva du betaler for, tilbyr vi en effektiv kontorservice som sparer deg uvurderlig tid. Det er en trygg, enkel og smart idé for din bedrift å velge Office Management som deres helhetsleverandør.

Visste du dette?

At vi faktisk kan tilby alt fra kontorutstyr til ekstra personell til kontoret ditt. Tenk så mye tid du sparer på å bestille absolutt alt på ett og samme sted, og få alt på samme faktura. Syns du dette høres bra ut og vil vite mer? Be om et møte, så tar en av ekspertene våre kontakt med deg.

Chat med oss
Chatten er stengt