Service & Support

Gjør livet på kontoret tryggere

Vår service & support avdeling består av et stort antall serviceteknikere fordelt over hele Norge. Vi vet at tiden din er verdifull. Derfor har du bare 1 telefonnummer og 1 kontaktperson hos oss slik at du kan få så rask og effektiv hjelp som mulig. I vår serviceavtale kan vi også tilby service innen maks 8 timer ved driftsstans. Vi hjelper deg med å skreddersy supportavtalen din, sånn at den passer best mulig til virksomheten din.

Vårt mål er å gjøre det enklere for deg!

Et servicenummer

Hos oss har du kun 1 servicenummer du skal forholde deg til. Når du ringer, vil du være i direkte kontakt med en i våre supportavdeling, slik at du raskt kan få den servicen du trenger.

En kontakt

Vi vet at tiden din er verdifull, derfor har du kun en kontaktperson å forholde deg til hos oss i Office Management. Dette gjør at din kontakt kjenner godt til deg og din virksomhet.

Kort responstid

Vi hjelper deg med å skreddersy serviceavtalen din, sånn at den passer best mulig til ditt kontor. Våre serviceteknikerne vil ta seg av alt som har med dokumenthåndteringen din å gjøre.

 

Vår serviceavtale

Moderne multifunksjonsmaskiner krever regelmessig service for å gjøre en optimal jobb. Gjennom vår grunnleggende serviceavtale sikrer vi at din dokumenthåndtering fungerer som den skal. Dette betyr at vi betjener, rengjør og bytter deler i henhold til produsentens anbefalinger. Vår grunnleggende serviceavtale inkluderer: reisetid, arbeidstid, reservedeler, fremmøteavgift, forebyggende service, vanlig service og garantert fremmøtetid på opptil åtte timer ved driftsstans.

En serviceavtale med Office Management består av forskjellige deler. I bunnen ligger det som vi kaller Serviceavtale Bas. De fleste av kundene våre velger å komplettere den med tilleggstjenestene våre, som kan være alt fra kommunikasjonssupport og trygghetsgaranti, til programvaresupport. Vi hjelper deg med å skreddersy serviceavtalen din, sånn at den passer best mulig til virksomheten din.

Vår serviceavtale med tilleggstjenester:

Trygghetsgaranti

En tjeneste for ekstra sikkerhet. Kostnadsfritt bytte av maskinen mot en lik, dersom den ikke fungerer minst 98% av arbeidstiden de siste seks månedene. Smarte løsninger som for eksempel automatisk tonerbestilling og avlesning av telleverk tilbyr vi også. Fri frakt ved kjøp av toner og resttonerbeholdere.

Printsupport

Printsupport inkluderer service og support av printerdelen av systemet ditt. Fjernhjelp for installasjon og oppdatering av skriverdrivere på server ved behov. Maks 10 klienter. Vi tilbyr skriverrutiner og oppdaterer dem på serveren din etter behov. Du får også redusert pris med 50% ved fysisk oppmøte for hjelp. 

Kommunikasjonssupport

Vi sørger for at systemet alltid kan skanne dokumenter til e-post og nettverksmapper. Videre oppgraderer vi programvare som leveres om nødvendig. Ingen jobb er for stor eller for liten. Vårt mål er å alltid ha velfungerende og åpne kommunikasjonskanaler.

Programvarestøtte

Programvarestøtte tar vare på de dine maskinvare i systemet ditt og sikrer effektiv hjelp når det gjelder. Du får kostnadsfri oppdatering av programvare, garantert responstid ved driftsstans, fri telefonsupport ved feil og bytte av programrelatert maskinvare, for eksempel kortleser.

Trenger du hjelp?

Har du papirstopp, problemer med kommunikasjonen mellom data og skriver, får du opp en feilmelding eller generelle utskriftsproblemer? Da kan du sende inn ditt problem her.

Chat med oss
Chatten er stengt