Meget god kvalitet

Trenger du en fargepresse som kan overholde tidsfrister og håndtere en rekke forskjellige oppdrag? Vi tilbyr de ideelle løsningene. De er på høyde med offset når det gjelder bildekvalitet og gir høy produktivitet. Enkelte operasjoner krever ekstra skarpe utskrifter eller kapasitet for store utskriftsvolumer, som for eksempel forlag, byggefirmaer og kommunikasjonsbyråer. Hvis du for eksempel skriver ut tidsskrifter, store mengder magasiner, arkitektoniske tegninger eller plakater, er du avhengig av et perfekt resultat. Våre produksjonsmaskiner og storformatskrivere er utformet for å levere utskrifter av høy kvalitet. De håndterer også store og høyoppløselige bilder. Ved store utskriftsvolumer gir disse maskinene også betydelig lavere driftskostnader.

Disse maskinene passer ikke et hvilket som helst kontor, så her er det viktig at du får hjelp av en ekspert. Om du tror dette er maskinene for deg, send inn en forespørsel, så blir du kontaktet av en produktspesialist.

Spesifikasjone
Høy bildekvalitet: Offset-lignende bildekvalitet. Opptil 1200 x 4800 dpi
Høy fargekvalitet: 5-fargemuligheter med hvit og klar glans toner
Papirhåndtering: Papirtykkelser opptil 360 gr og produksjon med skilleark på opptil 700 mm ensidig
Brukervennlighet: Betjeningspanel med 10,4-tommers LCD-fargeskjerm
Rask og effektiv: Opptil 90 sider pr. minuttet i fullfarge
Alt-i-ett: Printer, kopimaskin, skanner og faks

Les mer om våre vilkår

Velg riktig modell

Vi vet at det ikke er lett å vite hvilken maskin du skal velge når det er så mange forskjellige varianter på markedet. Derfor er vi her for å hjelpe deg. Det du trenger å gjøre er å tenke på hva slags arbeid din produksjonsmaskin skal utføre og hvor lett den skal håndteres. Deretter finner vi den riktige modellen for deg og tilpasser funksjonene i henhold til dine behov.

Miljøvennlige løsninger

Med oss kan du velge en Svanemerket dokumentløsning. De fleste av våre multifunksjonssystemer er miljømerket av Svanen og har lavt energiforbruk, lavt støynivå og lavt utslipp.

Din personlige kontakt

Et nummer og en kontakt, det er vår filosofi. Vårt oppgave er å gjøre ditt kontoret mer effektivt og med en og samme kontakt sparer vi deg for verdi full tid. Gjennom din kontakt får du rask hjelp, vi kjenner deg, din bedrift og vet hva du trenger.

Løsninger for ulike bransjer

Uansett hva din virksomhet gjør, har vi løsningen som passer dine spesifikke behov. Jobber du i et advokatfirma, finansselskap, byggebransjen eller på et kjøpesenter - vi holder styr på arbeidsflytene dine og vet hvordan de skal strømlinjeformes. 

Service og support

Et telefonnummer, en kontakt, en faktura. Vi ønsker å gjøre det så enkelt og effektivt for deg som mulig. Vår service og support avdeling består av serviceteknikere som er distribuert over hele landet og kan raskt være på plass når du trenger det.

Chat med oss
Chatten er stengt