{{ctrl.viewMoreText}}

Enkle å bruke og pålitelig

Ønsker du en mindre skriver som kan plasseres på skrivebordet med utvalgte funksjoner. Muligheten til å skrive ut i farger, arkiver, kopiere, skanne eller fakse? Vi har raske A4-fargeskrivere som møter behovene hos de fleste små til mellomstore bedrifter. Du vil sette pris på de lave oppstartskostnadene, i tillegg til muligheten til å skrive ut raskere og mer effektivt. Stor papirkapasitet, håndteringsmuligheter og raske nettverksforbindelser bidrar til effektiv produktivitet. Vi kan med andre ord tilpasse løsninger etter dine behov og arbeidsmiljø. Kontakt oss og vi vil finne den beste dokumentløsningen for din bedrift. 

Flere fordeler
Alt-i-ett: Print, kopi, skann og faks
Utskriftskvalitet: Sort/hvitt og farge
Papirstørrelse: Opptil A4 (noen A3 modeller)
Støtter: Trådløst nettverk
Integrasjon: Samhandling mellom mobil / nettbrett
Hastighet: Stor papirkapasitet og utskriftshastighet opptil 25 sider pr.min
Passer til: Hjemmekontor og små bedrifter med middels volum
Miljøvennlig: Av/på-tidsur og ECO-nattsensor reduserer strømforbruk og kostnader

Les mer om våre vilkår

Miljøvennlige produkter

Når du velger våre digitale dokumentløsninger, velger du samtidig å redusere miljøpåvirkningen. Våre skrivere er energieffektive, har lave utslipp av partikler, lavt støynivåer, og reduserer papirbruken. Derfor er de også miljømerket av svanen.

Personlig kontakt

Med oss får du din egen kontakt, slik at du alltid har den beste dokumentløsningen for ditt kontor. Den teknologiske utviklingen beveger seg bort, og det som er trendy i dag kan være borte i morgen. La oss overvåke utviklingen for deg, slik at du kan fokusere på bedriften din i stedet.

 

Løsninger for ulike bransjer

Uansett hva din virksomhet jobber med, har vi løsningen som passer dine spesifikke behov. Staten og kommune, advokatfirmaer, finansselskaper, hotell- og restaurant-, eller helsesektoren - vi holder styr på arbeidsflyten dine og vet hvordan de skal strømlinjeformes.

Skriver til hjemmekontor?

Har egentlig størrelsen en betydning? Ikke når det gjelder skrivere. Det er funksjonene som teller og alt avhenger av hva bedriften din trenger. Våre små og mellomstore bordprintere har standard funksjoner som farge- og sort/hvitt kopiering og utskrift. Uansett størrelse, er våre skrivere trofaste arbeidshester, som utfører høyhastighets arbeid raskt og stille. Fortell oss hva du vil bruke skriveren til, og vi forteller deg hvilken skriver som passer best.

Flere brukere?

Vi har miljøvennlig multifunksjonsmaskiner med mer kapasitet og avanserte funksjoner som rask skanning, mobilutskrift, WiFi-tilgang og med brukervennlig touch-skjerm. Våre multifunksjonsmaskiner er CloudReady og kan skanne direkte til OneDrive, SharePoint og Google. Dette gjør dokumenthåndtering mye enklere og sikrere. I tillegg sparer du plass, papirkostnader, tid og miljøet.

Passer ikke til alle kontor

Jobber du med grafisk design, produksjon av plakater og bilder, store mengder av magasiner eller andre aktiviteter som krever høye utskriftsvolumer eller ekstra høy utskriftskvalitet? Da trenger du sannsynligvis en produksjonsmaskin. Vi veileder deg gjennom funksjoner som teknologi, digital fargeutskrift, eksepsjonell utskriftshastighet og etterbehandling. Sammen finner vi en modell som passer best til dine krav av funksjonalitet.