{{ctrl.viewMoreText}}

Tilpasset ditt behov

Våre multifunksjonsmaskiner er raske og driftssikre som passer perfekt for alt fra store kontor til krevende og varierte kontoroppgaver. Dette er en digital MFP-maskin som tar fra 20 til 60 sort/hvitt og farge sider pr. min. Maskinen kopierer og printer 2-sidig opptil A3 format. Fargeuskrift av god kvalitet til produksjon av dokumenter med tekst og bilde. Med en enkel og oversiktig berøringsskjerm, slik at du enkelt for oversikt over funksjonene som finnes. Kan printe fra mobile enheter, som f.eks. nettbrett og mobil. På disse MFP-maskinene finnes funksjoner for bannerutskrift. Vi tilpasser løsningen til dine behov og kontormiljø. Kontakt oss nå og vi vil finne den beste dokumentløsningen for din bedrift.

Spesifikasjoner
Alt-i-ett: Print, kopi, skann og faks
Utskriftskvalitet: Sort/hvitt og fargekvalitet, utskrifts- og skanningskvalitet på inntil 1200 DPI
Integrasjon: Trådløst nettverk, mobilprint, søkbar PDF og sikker print med ID-kort (tillegg)
Hastighet: Tosidigmater og rask utskrift opptil 60 sider pr.min.
Etterbehandler: Stift, brettefunksjoner og automatisk hulling
Miljøvennlig: Miljøvennlige funksjoner for å redusere driftskostnadene

Les mer om våre vilkår

Løsninger for ulike bransjer

Uansett hvilken virksomhet du arbeider i har vi løsningen som passer dine spesifikke behov. Staten eller kommunen, advokatfirmaer, finansselskaper, hotell- og restaurant-, skole- eller helsesektoren - vi holder styr på arbeidsflytene dine og vet hvordan de skal strømlinjeformes. 

Miljøvennlig produkter

Når du velger våre digitale dokumentløsninger, velger du samtidig å redusere miljøpåvirkningen. Våre multifunksjonsmaskiner er energieffektive, har lavt utslipp, lavt støynivåer, og reduserer papirbruken. Derfor er de også miljømerket av svanen.

Personlig kontakt

Med oss får du din egen kontakt, slik at du alltid har den beste dokumentløsningen for ditt kontor. Den teknologiske utviklingen beveger seg bort, og det som er trendy i dag kan være borte i morgen. La oss overvåke utviklingen for deg, slik at du kan fokusere på bedriften din i stedet.