Energieffektive skrivere

Våre multifunksjonsskrivere har lavt energiforbruk og tar hensyn til utslipp og papirforbruk. Derfor er også de fleste Svanemerkede. Raske og driftssikre som de er, passer de perfekt på store som små kontor. Bildet viser en digital MFP-maskin som tar fra 20 til 60 sort/hvitt- eller fargesider pr. min. Maskinen kopierer og printer tosidig opptil A3 format. Fargeuskrift av god kvalitet til produksjon av dokumenter med tekst og bilde. Med en oversiktlig berøringsskjerm, slik at du enkelt får oversikt over funksjonene som finnes. Du kan printe fra mobile enheter, som nettbrett og mobil. På disse MFP-maskinene finnes funksjoner for bannerutskrift. Kontakt oss nå, så tilpasser vi den beste løsningen for dine behov.

Spesifikasjoner
Alt-i-ett: Print, kopi, skann og faks
Utskriftskvalitet: Sort/hvitt og fargekvalitet, utskrifts- og skanningskvalitet på inntil 1200 DPI
Integrasjon: Trådløst nettverk, mobilprint, søkbar PDF og sikker print med ID-kort (tillegg)
Hastighet: Tosidigmater og rask utskrift opptil 60 sider pr.min.
Etterbehandler: Stift, brettefunksjoner og automatisk hulling
Miljøvennlig: Miljøvennlige funksjoner for å redusere driftskostnadene

Les mer om våre vilkår

Løsninger for ulike bransjer

Uansett hvilken virksomhet du arbeider i har vi løsningen som passer dine spesifikke behov. Staten eller kommunen, advokatfirmaer, finansselskaper, hotell- og restaurant-, skole- eller helsesektoren - vi holder styr på arbeidsflytene dine og vet hvordan de skal strømlinjeformes. 

Miljøvennlig produkter

Når du velger våre digitale dokumentløsninger, velger du samtidig å redusere miljøpåvirkningen. Våre multifunksjonsmaskiner er energieffektive, har lavt utslipp, lavt støynivåer, og reduserer papirbruken. Derfor er de også miljømerket av svanen.

Personlig kontakt

Med oss får du din egen kontakt, slik at du alltid har den beste dokumentløsningen for ditt kontor. Den teknologiske utviklingen beveger seg bort, og det som er trendy i dag kan være borte i morgen. La oss overvåke utviklingen for deg, slik at du kan fokusere på bedriften din i stedet.

Chat med oss
Chatten er stengt