Print & multifunksjonsmaskiner

Øk produktiviteten

Skrivere, multifunksjonsmaskiner, digital arkivering og sikker utskrift - vi leverer en komplett løsning. Når du velger å samarbeide med oss, velger du solid kunnskap og løsninger som er driftsikkert, miljøvennlig, funksjonelle og pålitelige. Dette gjelder både maskinvare og programvare. Nysgerlig på hvordan du kan gjør dokumenthåndteringen mer effektiv?

Sikker sletting av data

Ifølge EUs GDPR-direktiv kan det få store økonomiske konsekvenser for firmaet ditt dersom du ikke håndterer kundeinformasjonen riktig. På alle harddisker, som finnes i skrivere, kopimaskiner og USB-stasjoner, lagres alle dokumenter som både du og medarbeiderne dine kopierer, skanner eller skriver ut. Vi kan hjelpe deg med å slette informasjonen så den ikke kan gjenopprettes. Som et bevis på at slettingen er utført etter gjeldende regelverk, får du et sertifikat. Praktisk, tidsbesparende og GDPR-kompatibelt.

Service og support

Vår service & support avdeling består av et stort antall serviceteknikere spredt over hele Norge, klar for å hjelpe til når du trenger det. Noen ganger har ting en tendens til å få problemer akkurat når du trenger de som mest, og det er avgjørende at du får den hjelpen du trenger raskt. Vårt fokus er å gjøre livet på kontoret enklere. Vi sørger for at din
dokumentløsning, print- og multifunksjonsmaskin fungerer som det skal, og vi hjelper gjerne de som ønsker benytte seg av maskinene på beste måte. Målet vårt er å gjøre det enklere for deg og at alt skal fungere.

Forbruksmateriell og tilbehør

Forbruket kan variere fra kontor til kontor. Derfor tilpasser vi våre løsninger til dine behov. Med automatisk tonerbestilling får du tilsendt toner når det nærmer seg tomt. Hvis du trenger stifter, konvolutter, USB eller annet kontorrekvisita, leverer vi det også.

Løsninger for ulike bransjer

Smarte løsninger for effektive kontorer er vår spesialitet. Enten du jobber med utdanning, kommunikasjon, helsetjenester eller i hotell- og restaurantbransjen, kan vi skreddersy en dokumentløsning som gjør arbeidslivet enklere og mer effektivt på arbeidsplassen din.

Miljøet er viktig for oss

De fleste av våre energieffektive multifunksjonsmaskiner er miljømerket. Dette betyr redusert strømforbruk og de smarte funksjonene til maskinene reduserer også papirforbruket, reduserer miljøpåvirkningen og kostnadene. Vi er også miljøsertifiserte i samsvar med ISO 14001:2004 og miljøfyrtårn.

Chat med oss
Chatten er stengt