{{ctrl.viewMoreText}}

Print & multifunksjonsmaskiner

Sektion

Øk produktiviteten

Skrivere, multifunksjonsmaskiner, digital arkivering og sikker utskrift - vi leverer en komplett løsning. Når du velger å samarbeide med oss, velger du solid kunnskap og løsninger som er driftsikkert, miljøvennlig, funksjonelle og pålitelige. Dette gjelder både maskinvare og programvare. Nysgerlig på hvordan du kan gjør dokumenthåndteringen mer effektiv?

Sikker sletting av data

Er du klar over EUs nye GDPR-direktiv? Da vet du at firmaet ditt kan bli bøtelagt dersom du ikke håndterer kundeinformasjonen riktig. På alle harddisker, som også er inkludert i skrivere, kopimaskiner og USB-stasjoner, lagres hvert dokument som du og dine kolleger har kopiert, skannet eller skrevet ut. Vi kan hjelpe deg med å laste ned harddisken, sletter informasjonen og gir deg et sertifikat som ikke kan gjenopprettes. Praktisk, tidsbesparende og lovlig.

Service og support

Vår service & support avdeling består av et stort antall serviceteknikere spredt over hele Norge, klar for å hjelpe til når du trenger det. Noen ganger har ting en tendens til å få problemer akkurat når du trenger de som mest, og det er avgjørende at du får den hjelpen du trenger raskt. Vårt fokus er å gjøre livet på kontoret enklere. Vi sørger for at din
dokumentløsning, print- og multifunksjonsmaskin fungerer som det skal, og vi hjelper gjerne de som ønsker benytte seg av maskinene på beste måte. Målet vårt er å gjøre det enklere for deg og at alt skal fungere.

Forbruksmateriell og tilbehør

Forbruket kan variere fra kontor til kontor. Derfor tilpasser vi våre løsninger til dine behov. Med automatisk tonerbestilling får du tilsendt toner når det nærmer seg tomt. Hvis du trenger stifter, konvolutter, USB eller annet kontorrekvisita, leverer vi det også.

Løsninger for ulike bransjer

Smarte løsninger for effektive kontorer er vår spesialitet. Enten du jobber med utdanning, kommunikasjon, helsetjenester eller i hotell- og restaurantbransjen, kan vi skreddersy en dokumentløsning som gjør arbeidslivet enklere og mer effektivt på arbeidsplassen din.

Miljøet er viktig for oss

De fleste av våre energieffektive multifunksjonsmaskiner er miljømerket. Dette betyr redusert strømforbruk og de smarte funksjonene til maskinene reduserer også papirforbruket, reduserer miljøpåvirkningen og kostnadene. Vi er også miljøsertifiserte i samsvar med ISO 14001:2004 og miljøfyrtårn.