Teams Business Concept

De fleste selskaper har Microsoft-lisenser, men få utnytter Teams sitt fulle potensial. Du som har Microsoft bedriftslisenser bør vurdere Teams som organisasjonens samarbeidsplattform, og gjennom denne plattformen implementere nye og mer effektive måter å jobbe på.

Med Office Managements Teams Business Concept får du alt under ett:

 • Møter
 • Telefoni
 • Sikre samarbeid

Vi har spesialister innenfor IT, Dokumenthåndtering, Møteteknologi og Telefoni som gjør dette mulig.

 

Se film om konceptet

Hvorfor Teams fra Office Management?

Vi er eksperter på alle områder knyttet til Teams, og gjennom vårt konsept får du maksimalt ut av Teams-plattformen. Som Microsoft Solutions Partner kan vi konfigure Teams etter dine behov, og supplerer med alt du trenger i tilknytning, som møterom eller kontaktsenter for Teams-telefoni.

 

 • IT-sikkerhet
 • Dokumenthåndtering
 • Bedriftstelefoni
 • Møterom
 • Lisenser
 • Sharepoint
prev

Møter

Innenfor vårt område Møteteknologi har vi eksperter på digitale møter og det tekniske utstyret du trenger.

Samtaler

Vi har levert digitale sentralbord- og telefoniløsninger i mange år og kan alt innen digital kommunikasjon.

Samarbeid

Våre IT- og dokumenteksperter sørger for at du får en moderne og fleksibel plattform for smidige samarbeid.

next

Pålitelig kommunikasjonsplattform

Behovet for en pålitelig kommunikasjonsplattform for fjernarbeid har økt eksplosjonsartet, og vil fortsette å øke. Formålet med Teams er å samle alle digitale samarbeid på ett og samme sted.

 • Møter
  Du kan aktivere videokonferanser for grupper av alle størrelser, fra to til 10 000 deltakere.
 • Samarbeid och chat
  Du kan chatte og lagre, dele og redigere filer på plattformen ved å bruke Microsoft Office-apper.
 • Samtaler
  Teams er ikke bare en samarbeidsplattform, men også en UCaaS-plattform (Unified Communications as a Service).

  Du kan ringe og motta anrop direkte i Teams, inkludert visse avanserte funksjoner som anropsoverføring, talepostkasse i skyen og gruppesamtaler.

Sikkerhet

Teams bruker tofaktorautentisering for systemet og virksomheten, enkel pålogging via Active Directory og kryptering av data.

 • Filer lagres i SharePoint og støttes av SharePoint-kryptering
 • Notater lagres i OneNote og sikkerhetskopieres med OneNote-kryptering.
 • OneNote-data lagres på teamets SharePoint-side.
 • Wiki-fanen kan også brukes til notater, og innholdet lagres på teamets SharePoint-nettsted.

Microsoft Teams har innebygde sikkerhetsfunksjoner for systemrevisjon som mange administratorer overser. For eksempel er det enkelt å aktivere datatapsforebygging (DLP) med minimalt forhåndsarbeid, som identifiserer, overvåker og automatisk beskytter sensitiv informasjon.

Hvis du må oppfylle et samsvarskrav, som PCI eller HIPAA, ser dette verktøyet etter datamønstre for å sikre at du ikke lekker sensitiv informasjon som f.eks. kredittkortdata.

Lisensiering

Microsoft Teams er en skybasert plattform. I plattformpakken Microsoft 365 har Microsoft valgt å inkludere Teams-tilgang «gratis» for selskaper som allerede har registrert seg for M365-lisensiering.

Hvis du allerede har Microsoft 365-lisenser, betyr dette at Teams er klar til bruk uten ekstra kostnad for mange selskaper. Dermed kan du lansere en samarbeidsplattform for liten eller ingen ekstra kostnad.

Digital strategi

En forhastet lansering kan føre til utfordringer når det gjelder brukernes forståelse og bruk. Ved å ha en Teams-strategi, får du mest mulig ut av plattformen og setter rammer for den nye måten å jobbe på.

Har du Microsofts firmalisenser, bør du absolutt vurdere Teams som din samarbeidsplattform. Det er et verktøy som er like bra eller bedre enn konkurrerende alternativer.

Vil du ha en workshop?

I workshopen starter vi med en forstudie hvor vi undersøker dine forutsetninger for Teams Business Concept. Vi belyser omfang, dagens situasjon, IT-struktur og interessenter. Vi gjør så en vurdering av mulighetene og presenterer et første løsningsforslag. Når kravene er spesifisert, kan vi lage en overordnet prosjektplan for gjennomføring.

Chat med oss
Chatten er stengt