Teams Business Concept

De fleste selskaper har Microsoft-lisenser, men få utnytter Teams sitt fulle potensial. Du som har Microsoft bedriftslisenser bør vurdere Teams som organisasjonens samarbeidsplattform, og gjennom denne plattformen implementere nye og mer effektive måter å jobbe på.

Office Managements Teams Business Concept hjelper deg så du får maksimalt ut av Teams, og tilbyr alt under ett og samme tak:

 • Møter
 • Telefoni
 • Sikre samarbeid

Vi gjør dette gjennom våre spesialister innenfor IT, Dokumenthåndtering, Møteteknologi og Telefoni.

 

Siste webinar

Hvordan få mest mulig ut av Teams

De fleste bedrifter har Microsoft-lisenser, men få utnytter Teams fulle kapasitet.

Sammen med Office Management og Microsoft vil du i dette webinaret lære hvordan du kan bruke Teams optimalt og åpne muligheter for nye og mer effektive måter å jobbe på. Med en inspirerende blanding av erfarne foredragsholdere og paneldiskusjon får du blant annet:

 • Smart innsikt i det nye arbeidslivet
 • Tips og nyheter med Teams
 • Innsikt om hvordan du og din bedrift kan optimalisere Teams

Hvorfor Teams fra Office Management?

Mange bedrifter velger en strategi som inkluderer en permanent hybridstrategi. Den beste løsningen for å oppnå dette er, ifølge analysefirmaet Gartner, Microsoft Teams.

Som Microsoft Gold & Tier One-partner har vi Teams-eksperter innen IT, lisenssalg, Sharepoint, sikkerhet, dokumenthåndtering, Teams Rooms og telefoni. Med Teams som base har vi bygget et komplett løsningskonsept, Teams Business Concept. Vi leverer og konfigurerer Teams etter ønske, og supplerer med det periferutstyr, du trenger, som møteromskonsept, telefonsvarertjeneste eller kontaktsenter for Teams telefoni. Alt for at du skal kunne utnytte Teams fullt ut.

Pålitelig kommunikasjonsplattform

Vi i Office Management har sett at behovet for en pålitelig kommunikasjonsplattform for ansatte som jobber hjemmefra eller eksternt har økt eksplosjonsartet, og vil fortsette å gjøre det. Hensikten med Microsoft Teams er å gjøre det lett å samarbeide ved å ha alt samlet på ett sted. Plattformens primære funksjoner inkluderer følgende:

 • Chat
  Teams inkluderer individuelle- eller gruppemeldinger, inklusive GIF-er og emojis.
 • Møter
  Du kan aktivere videokonferanser for grupper av alle størrelser, fra to til 10 000 deltakere.
 • Samarbeid
  Innenfor Teams kan du lagre, dele og redigere filer på plattformen ved å bruke Microsoft Office-apper.
 • Samtaler
  Teams er ikke bare en samarbeidsplattform, men også en UCaaS-plattform (Unified Communications as a Service). Du kan ringe og motta anrop direkte i Teams, inkludert visse avanserte funksjoner som anropsoverføring, talepostkasse i skyen og gruppesamtaler.

prev

Møter

Møtespesialistene våre kan alt om digitale møter og alt nødvendig utstyr som hører til. Dermed kan vi tilby en møteplattform for digitalt samarbeid og samhandling mellom mennesker og/eller grupper av mennesker.

Samtaler

Innen vårt område bedriftstelefoni har vi eksperter på digitale sentralbord- og telefoniløsninger. Du får en integrert digital kommunikasjon i plattformen med fleksibel telekommunikasjon mellom alle brukere.

Samarbeid

Våre spesialister innen IT og Dokumenter har kompetanse innen drift og ledelse av sikre IT-miljøer med digitaliserte prosesser. Fleksibel digital samarbeidsplattform for delte oppgaver, uavhengig av tid og sted.

next

Bærekraft

Microsoft Teams gir ansatte sikker og smidig tilgang til kommunikasjonsressursene som trengs for å utføre arbeidet effektivt, enten fra kontoret eller eksternt. Teams muliggjør fleksible samarbeid, som frigjør tid og effektiviserer arbeidsdagen. Dessuten reduseres unødvendige reiser som påvirker klimaet negativt. Gjennom Office Management er Teams-tjenesten også 100 % klimakompensert.

Sikkerhet

Teams bruker tofaktorautentisering for systemet og driften, enkel pålogging via Active Directory og kryptering av data. Filer lagres i SharePoint og støttes av SharePoint-kryptering. Notater lagres i OneNote og sikkerhetskopieres med OneNote-kryptering. OneNote-data lagres på teamets SharePoint-side. Wiki-fanen kan også brukes til notater, og innholdet lagres også på teamets SharePoint-nettsted.

Microsoft Teams har innebygde sikkerhetsfunksjoner for systemrevisjon som mange administratorer overser. For eksempel er det enkelt å aktivere kontrollpolicyen DLP (Data Loss Prevention) med minimalt arbeid på forhånd som identifiserer, overvåker og automatisk beskytter sensitiv informasjon.

Hvis du må oppfylle et samsvarskrav, som PCI eller HIPAA, ser dette verktøyet etter datamønstre for å sikre at du ikke lekker sensitiv informasjon som f.eks. kredittkortdata.

Lisensiering

Microsoft Teams er en skybasert plattform. I plattformpakken Microsoft 365 har Microsoft valgt å inkludere Teams-tilgang «gratis» for selskaper som allerede har registrert seg for M365-lisensiering. Hvis du allerede har Microsoft 365-lisenser, betyr dette at Teams er klar til bruk uten ekstra kostnad for mange selskaper. Dermed kan du lansere en samarbeidsplattform for liten eller ingen ekstra kostnad.

Digital strategi

En forhastet lansering kan føre til utfordringer når det gjelder brukernes forståelse og bruk. Ved å ha en Teams-strategi får du mest mulig ut av plattformen, og kan på en kontrollert måte implementere den nye måten å jobbe på. Har du Microsofts firmalisenser, bør du absolutt vurdere Teams som din samarbeidsplattform. Det er et verktøy som er like bra eller bedre enn konkurrerende alternativer.

Vil du ha en Teams Business Concept Workshop?

Pilotstudien undersøker og utvikler betingelsene for Teams Business Concept. Den belyser omfanget, hvordan dagens situasjon ser ut, IT-struktur og interessenter. En vurdering av mulighetene og et første løsningsforslag presenteres. Krav avklares og det lages en overordnet prosjektplan for gjennomføring. Kontakt oss for å finne ut mer.

Chat med oss
Chatten er stengt