Vi er Office Management! 

Vi er stolte over at Office Management lever opp til de høye kravene som kjennetegner en god arbeidsplass, og at vi etter en grundig evaluering har blitt tildelt sertifiseringen Great Place to Work® – Norges eneste sertifisering av gode arbeidsplasser.

Sertifiseringen er basert på Great Place to Work© Institutes globale standard for hva som kjennetegner en god arbeidsplass, og er et bevis på at ansatte opplever en meget høy grad av troverdighet, respekt, rettferdighet, stolthet og kameratskap i organisasjonen.

Vi er overbevist om at et harmonisk selskap starter med harmoniske ansatte der møter mellom mennesker er avgjørende for en dynamisk arbeidsplass som fremmer ideer. Frihet og ansvar, personlig utvikling og muligheten til å påvirke, er også noe vi setter høyt. Hos Office Management får du alt og litt til. Nedenfor kan du lese hva noen av medarbeiderne våre sier.

Niklas Krogh,
Delivery Manager

«Jeg sørger for å levere alt fra de minste kontormaskinene til store IT-prosjekter, innenfor kundens tidsramme og uten å avvike fra O.M’s høye kvalitetsstandard. Så sømløst som mulig og på tvers av interne og eksterne ressurser. Med en kombinasjon av smarte, automatiserte løsninger og O.M’s unike kunnskap, kan vi ta kundene med oss inn til fremtidens arbeidsplass.»

Emilie Hind Skjæret,
ACCOUNT MANAGER ITCOM

«Når jeg skal levere en løsning for smart dokumenthåndtering, starter jeg alltid med å kartlegge kundens forventninger. Nå som vi går mot digitale arbeidsprosesser, er sikre løsninger i skyen avgjørende for fremtidig eksistens. Dette er noe jeg i min rolle må ta hensyn til. Finne løsninger som gir balanse mellom jobb og privatliv i en digital verden hvor vi alltid er online.»

Felix Elfstrand,
Account Manager FM

«Grensene mellom jobb og privatliv viskes ut, og bedrifter trenger innovative og fleksible arbeidsmiljøer der de ansatte blomstrer. Mulig å jobbe hjemmefra, men samtidig bør arbeidsgiveren skape et så attraktivt kontor at de ansatte føler at de går glipp av festen hvis de ikke er der. I jakten på fremtidens talenter er dette et stadig viktigere konkurransefortrinn

Anne-Lise Gjerdingen,
Service og helpdesk

«Jeg er i kontakt med mange kunder hver dag. Felles for de fleste er at tid er en dyrebar valuta, og derfor vet jeg hva det betyr å få rask tilbakemelding. Løsningene våre handler om å spare tid for kundene, slik at de kan ha fullt fokus på sin egen arbeidsdag. Og det å kunne gi like god service uansett hvor man jobber fra, har blitt en avgjørende konkurransefordel.»

Kristine Sæter Korsnes,
Regnskapsmedarbeider

«Office Managements rolle handler om å forenkle driften på en arbeidsplass. Når vi tar over den daglige driften av kundenes kontor, kan de fokusere på virksomheten sin, og dermed får de en mer effektiv arbeidsdag. De får også færre leverandører, og dermed også færre avtaler å forholde seg til, og betydelig enklere fakturahåndtering når de går fra mange fakturaer til én.»

Christian Borchgrevink, 
Sales Manager ITCOM

«På fremtidens arbeidsplass er effektive arbeidsprosesser en selvfølge, og det spiller ingen rolle hvor du sitter og jobber. Jeg leverer smarte løsninger som bidrar til økt IT-sikkerhet og bedre arbeidsflyt. Digital dokumenthåndtering sparer ikke bare papir og miljø, det resulterer dessuten i fleksible samarbeid, og bedrer dermed helse og velvære på arbeidsplassen.»

Rune Teigplassen Hansen,
Service Manager

«Vi på serviceavdelingen sørger for at kontormaskiner og løsninger gir den brukeropplevelsen som kundene våre forventer. Med våre smarte, skybaserte dokumentløsninger får kundene en fleksibel løsning integrert mot de fleste kjente plattformer, enten de er på kontoret eller hjemme. Vi er stolte av å være med på å bidra til fremtidens arbeidsplass.»

Kim Söderström,
Servicesjef Vending

«Alle drikker kaffe på sin egen måte. Office Managements kaffemaskiner er blant de høyest kvalitetssikrede på markedet, med kaffeoppskrifter skreddersydde for hver bønne. Vi kan også skreddersy sortimentet i en kaffemaskin for å passe alle i en bedrift. Vi kommer til arbeidsplassen din og viser hvordan maskinene kan og bør brukes best for å sikre kvaliteten på det vi leverer.»

Chat med oss
Chatten er stengt