CSR

Sammen for en bærekraftig fremtid

Alle bedrifter har et stort sosialt ansvar. Vi er ikke noe unntak, for våre muligheter til å gi tilbake og påvirke verden rundt oss er store. Men det er én ting å snakke om det, og noe helt annet å gjøre noe med det. Vi foretrekker å la våre handlinger snakke for seg selv. Med en åpen og etisk atferd som bidrar til en positiv samfunnsutvikling, jobber vi derfor for en varig fremtid. I Norden og i resten av verden. Det gjør det ekstra viktig at våre initiativer preges av et langvarig forandringsarbeid og gjør en konkret forskjell. Dette er en virksomhets samfunnsansvar (Corporate Social Responsibility, CSR) for oss. 

Childhood

World Childhood Foundation ble stiftet i 1999 av Dronning Silvia av Sverige, og jobber for barns rett til en trygg barndom. Med hver gave støtter vi arbeidet for bedre levekår for barn som lever i utsatte miljøer og som ikke har noen trygg voksen i nærheten.

Les mer
Sveiva Innebandy

I vårt ønske om å styrke nordisk idrett og støtte unge og talentfulle idrettsungdommer, gikk vi inn som sponsorer for Sveiva Innebandy. Sveiva er klubben med hjerte for alle, og som første klubb i Oslo startet de også El-innebandy.

Les mer
Kontakt oss
Chat med oss
Chatten er stengt