Sammen for en bærekraftig fremtid

Alle selskaper har et stort samfunnsansvar. Vi er intet unntak, og vi har store muligheter til å både påvirke og gi tilbake til omgivelsene. Men en ting er å snakke om det, noe annet er å gjøre det. Vi foretrekker å la våre handlinger snakke for seg selv. Med en gjennomsiktig og etisk atferd som bidrar til en positiv samfunnsutvikling, jobber vi for en bærekraftig fremtid. I Norden og resten av verden. Vi vil at våre tiltak skal utgjøre en reell og langsiktig forskjell. Det er det som er Corporate Social Responsibility (CSR) for oss.

SOS-barnebyer

Vi støtter SOS-barnebyer og deres arbeid for å gi barn en trygg og omsorgsfull oppvekst. Ingen barn skal vokse opp alene. Uten kjærlighet. Uten trygghet. Uten respekt. Gjennom SOS-barnebyer kan familier over hele verden holde sammen. De styrker foreldrene for å hindre at de blir nødt til å gi fra seg barna sine, og de er der hvis det verste allerede har skjedd. Deres innovative arbeid sikrer fremtiden for atskillige barn.

Sveiva innebandy

Sveiva Innebandy er klubben med hjerte for alle, og en av Norges største og mest fremgangsrike klubber. Den ble grunnlagt samme år som Office Management, nemlig i 1993. Det hele startet med at noen gutter fra Stovner gikk sammen for å trene litt innebandy, og i dag er Sveiva regjerende Norgesmester på herresiden. Gjennom vårt samarbeid får fler barn og unge muligheten til å delta i lagspill, og på den måten løfte seg selv både som spiller og som menneske.

Chat med oss
Chatten er stengt