Om Oss

Vi gjør arbeidsdagen din fremgangsrik.

 Office Management er et rådgivende serviceselskap som identifiserer og pakker totalløsninger sammen med serviceforpliktelser for våre kunder.
I over 25 år har vi skapt de beste forutsetningene for alt relatert til arbeidsplassen din. I dag hjelper vi mer enn 8000 kunder i Norden.

 Med kompetanse, glød og sterkt engasjement, lager vi effektive løsninger for IT, kommunikasjon, samarbeid og dokumentasjon.

 Vi leverer fremgang.

2018

informasjon til tidligere Cillion kunder

Fra 1. januar 2018 ble service avdelingen til Cillion AS en del av Office Management AS. Det vil si at dere får service & support, serviceavtaler og faktura fra MYBW Office Management Service AS fra nå av, samt at dere må foreta betaling til en ny bankkonto. Har dere spørsmål? Kontakt oss på hello@officemanagement.no

2017

Vi flytter inn i splitter nye kontorlokaler

Vi flytter til helt nye og større lokaler i den nye og spennende ”bydelen” HasleLinje med sentral beliggenhet, mangfold og miljøfokus - du finner oss i Karvesvingen 3, 0579 Oslo

2016

Vi kjøper Cillion i Norge

Cillion er et salgs- og serviceselskap som tilbyr Digital Signage, trykk-, dokumenthåndterings- og IT-tjenester. Gjennom oppkjøpet vårt øker vi vår tilstedeværelse i Norge, og styrker vår posisjon som markedsleder i Norden.

2016

Nalka Invest blir ny majoritetseier

Sammen med ledelsen kjøper Nalka Invest alle aksjer fra Priveq Investment og Office Managements stifter, Johan Tilander. Dermed blir Nalka Invest ny majoritetseier.

2013

Vi vokser så det suser

Vi kjøper opp Consort Group og Hermelin IT-partner. Samtidig åpner vi enda et lokalkontor i Helsingborg. Tja, hva skal man si? Fremgang sitter i veggene.

2012

Priveq blir ny hovedeier

Priveq blir hovedeiere ved å kjøpe 80 % av Office Management av stifteren Johan Tilander. Deretter etablerer vi et nytt kontor i Oslo. 

2011

Vi kjøper opp EPI-content

Når vårt forretningsområde dokumenthåndtering kjøpte opp EPI-Content, førte det til flere ordrer. Og på den andre siden av verden tok Alexander Dale Oen gull på 100 meter bryst i VM i Shanghai. For et år det var!

2010

Malmø utvider

I skyggen av Turning Torso utvides kontoret vårt i Malmø, og legger til forretningsområdet telefoni i sin tjenesteportefølje. Det ga våre kunder i den regionen enda flere valgmuligheter.

2009

Finanskrise, men strålende resultat

Vi når en omsetning på over 500 millioner kroner. Midt i en finanskrise. Et viktig bevis på at vår forretningsmodell er langsiktig og holdbar, selv i vanskelige tider.

2007

To nye oppkjøp

Vi kjøper opp Office Support Group og Mirocama, samtidig som planeten Neptun står i konjunksjon mot sola. Hva enn det betyr. Vi er tross alt bedre på effektive kontorløsninger.

2005

Et hendelsesrikt år

Vi etablerer vårt første kontor i Malmø, og kjøper samtidig opp Sharp Center Malmö. Dessuten ser YouTube dagens lys, og togtrafikken mellom Stockholm og Oslo legges ned etter 133 år. Et hendelsesrikt år, for å si det mildt.

2004

Nye lokaler

I takt med veksten til vår fine OM-familie, flyttet vi inn i våre nåværende lokaler i Kista, utenfor Stockholm. Samtidig blir en norsk prinsesse blir født, så lenge monarkiet består skal Ingrid Alexandra en dag bli dronning av Norge!

2003

Vi feirer 10-årsjubileum

Vi introduserer videokonferanser på markedet, og feirer 10-årsjubileum. Samme år saler actionkjendisen Arnold Schwarzenegger om til politiker, og vinner guvernørvalget i California i USA. Merkelig og fascinerende på én og samme tid.

2002

Vi styrker posisjonen i Gøteborg

Gjennom oppkjøpet av Thelander & Almquist introduserer vi for første gang forretningsområdene telefoni og dokument i Gøteborg.

1999

Vårt aller første oppkjøp

Samme år som Zlatan Ibrahimovic hadde sin A-lagsdebut i Malmö FF, gjennomførte vi vårt første oppkjøp i form av Aparts dokument- og AV-virksomhet. Det skulle vise seg at vi – og Zlatan – skulle nå betydelig større resultater.

1995

Det første steget mot en større helhet

Vi tar det første steget mot å bli en helhetsleverandør ved å begynne å tilby installasjoner og inhouse-service. Det viste seg å være et bra satsningsområde.

1994

Ingenting er umulig

Dette er et historisk år på mange måter. Dette er året da vår nåværende direktør, Mats Ågren, ble ansatt som selger. Og samme år er det OL på Lillehammer. Ja, hva kan man si? Ingenting er umulig.

1993

OFFICE MANAGEMENT BLIR GRUNNLAGT

Året er 1993 og Stephen Kings klassiske film Jurassic Park går varm på kinoene. Samme år blir Office Management etablert.

Kontakt oss
Chat med oss
Chatten er stengt