Vi er Office Management! 

Vi er stolte over at Office Management har blitt tildelt sertifiseringen Great Place to Work®. Sertifiseringen er basert på Great Place to Work© Institutes globale standard for hva som kjennetegner en god arbeidsplass, og er et bevis på at ansatte opplever en meget høy grad av troverdighet, respekt, rettferdighet, stolthet og kameratskap i organisasjonen. Nedenfor møter du noen av medarbeiderne våre.

 

Sergey Chelyadinov
Servicetekniker

«Kundene er mer fokusert på den høye kvaliteten på tjenesten enn på egenskapene til produktet, noe som er en vesentlig faktor for selskapets suksess. Deres fremgang avhenger av utviklingsnivået for faglige ferdigheter, personlige og kommunikative egenskaper hos oss, tekniske spesialister, samt bedriftskultur generelt. Med andre ord er vår kompetanse kundens suksess.»

Emilie Hind Skjæret
Spesialist ITC

«Når jeg skal levere en løsning for smart dokumenthåndtering, starter jeg alltid med å kartlegge kundens forventninger. Nå som vi går mot digitale arbeidsprosesser, er sikre løsninger i skyen avgjørende for fremtidig eksistens. Dette er noe jeg i min rolle må ta hensyn til. Finne løsninger som gir balanse mellom jobb og privatliv i en digital verden hvor vi alltid er online.»

Rune Teigplassen Hansen
Sjef serviceavdelingen

«Vi på serviceavdelingen sørger for at kontormaskiner og løsninger gir den brukeropplevelsen som kundene våre forventer. Med våre smarte, skybaserte dokumentløsninger får kundene en fleksibel løsning integrert mot de fleste kjente plattformer, enten de er på kontoret eller hjemme. Vi er stolte av å være med på å bidra til fremtidens arbeidsplass.»

Anne-Lise Gjerdingen
Service og helpdesk

«Jeg er i kontakt med mange kunder hver dag. Felles for de fleste er at tid er en dyrebar valuta, og derfor vet jeg hva det betyr å få rask tilbakemelding. Løsningene våre handler om å spare tid for kundene, slik at de kan ha fullt fokus på sin egen arbeidsdag. Og det å kunne gi like god service uansett hvor man jobber fra, har blitt en avgjørende konkurransefordel.»

Tommy Johnsen
Sales Manager FM

«Jeg har som mål å kunne hjelpe selgerne så de får best forutsetninger for å formidle gode løsninger på en profesjonell måte. Det viktige for kundene våre er å spare tid og kostnader så de kan drive virksomheten sin fremover. Vi har en unik løsning å tilby bedriftsmarkedet, vi kan løse alle tjenester og utfordringer under ett og samme tak. Det er ikke bare smart, det er bærekraftig.»

Philip Dahlgren
FM-ekspert

«Jeg ser at veldig mange kunder har lite orden i de eksterne tjenestene sine. Et lite selskap på 20 personer kan ha opptill 6-7 ulike leverandører. Å ha mange leverandører er svært sårbart ved utskiftninger i selskapet. Office Management legger til rette for en sømløs ordning som er bærekraftig å videreføre internt, men også selvfølgelig mer miljøvennlig og effektiv.»

Felix Elfstrand
FM-ekspert

«Grensene mellom jobb og privatliv viskes ut, og bedrifter trenger innovative og fleksible arbeidsmiljøer der de ansatte blomstrer. Mulig å jobbe hjemmefra, men samtidig bør arbeidsgiveren skape et så attraktivt kontor at de ansatte føler at de går glipp av festen hvis de ikke er der. I jakten på fremtidens talenter er dette et stadig viktigere konkurransefortrinn

Niklas Krogh
Delivery Manager

«Jeg sørger for å levere alt fra de minste kontormaskinene til store IT-prosjekter, innenfor kundens tidsramme og uten å avvike fra O.M’s høye kvalitetsstandard. Så sømløst som mulig og på tvers av interne og eksterne ressurser. Med en kombinasjon av smarte, automatiserte løsninger og O.M’s unike kunnskap, kan vi ta kundene med oss inn til fremtidens arbeidsplass.»

Daniel Lindroth
ITC-ekspert

«Vi er mer enn bare en leverandør, vi er en relasjon. For meg er det viktig at du som kunde skal kunne fokusere på det du er god på, ved at vi gjør det vi er gode på. Og vi er gode på å kartlegge behov og tilpasse effektive helhetsløsninger. Nye og bedre teknologiske løsninger utvikles hver dag, og for at du skal kunne følge med i utviklingen, overvåker vi fremtidens trender for deg.»

Are Svenneby
FM-ekspert

«I nære samarbeid med kunden kartlegger jeg virksomhetens behov og ønskemål. Deretter kan vi sammen skreddersy den perfekte løsningen fra start til mål. For meg er det veldig viktig at kunden er med under hele prosessen og blir fornøyd med resultatet, både når det gjelder pris og service. Og selvfølgelig sørger jeg for at kunden får markedets beste oppfølging.»

Caroline Aarvik,
ITC-ekspert

«Fellesnevneren for kommunikasjon, samhandling, markedsføring og arbeidsflyt er den digitale plattformen. Vi ser dessverre at mange bedrifter glipper på flere av disse områdene. I nær dialog med kunden finner vi hvilke grep vi skal ta for å få til en sømløs overgang fra analog til digital. Vi kartlegger også bedriftens utviklingspotensial og ser hvor arbeidet kan utføres mer effektivt.»

 

Kristoffer Skjervold
FM-ekspert

«Den tette dialogen med kunden er det beste med jobben min. Da kan jeg skape de beste forutsetningene for at de skal lykkes. Når de samler sine forskjellige tjenester hos meg og går over til en helhetlig løsning, blir jeg den eneste kontaktpersonen de trenger. De setter stor pris på den tiden de sparer på dette. At løsningene våre dessuten er bærekraftige, blir som en ekstra bonus.»

Kim Söderström,
Servicesjef Coffice

«Alle drikker kaffe på sin egen måte. Office Managements kaffemaskiner er blant de høyest kvalitetssikrede på markedet, med kaffeoppskrifter skreddersydde for hver bønne. Vi kan også skreddersy sortimentet i en kaffemaskin for å passe alle i en bedrift. Vi kommer til arbeidsplassen din og viser hvordan maskinene kan og bør brukes best for å sikre kvaliteten på det vi leverer.»

Chat med oss
Chatten er stengt