Vi er Office Management! 

Vi er stolte over at Office Management har blitt tildelt sertifiseringen Great Place to Work®. Sertifiseringen er basert på Great Place to Work© Institutes globale standard for hva som kjennetegner en god arbeidsplass, og er et bevis på at ansatte opplever en meget høy grad av troverdighet, respekt, rettferdighet, stolthet og kameratskap i organisasjonen. Nedenfor møter du noen av medarbeiderne våre.

 

Sergey Chelyadinov
Servicetekniker

«Kundene er mer fokusert på den høye kvaliteten på tjenesten enn på egenskapene til produktet, noe som er en vesentlig faktor for selskapets suksess. Deres fremgang avhenger av utviklingsnivået for faglige ferdigheter, personlige og kommunikative egenskaper hos oss, tekniske spesialister, samt bedriftskultur generelt. Med andre ord er vår kompetanse kundens suksess.»

Emilie Hind Skjæret
Spesialist ICT

«Når jeg skal levere en løsning for smart dokumenthåndtering, starter jeg alltid med å kartlegge kundens forventninger. Nå som vi går mot digitale arbeidsprosesser, er sikre løsninger i skyen avgjørende for fremtidig eksistens. Dette er noe jeg i min rolle må ta hensyn til. Finne løsninger som gir balanse mellom jobb og privatliv i en digital verden hvor vi alltid er online.»

Rune Teigplassen Hansen
Sjef serviceavdelingen

«Vi på serviceavdelingen sørger for at kontormaskiner og løsninger gir den brukeropplevelsen som kundene våre forventer. Med våre smarte, skybaserte dokumentløsninger får kundene en fleksibel løsning integrert mot de fleste kjente plattformer, enten de er på kontoret eller hjemme. Vi er stolte av å være med på å bidra til fremtidens arbeidsplass.»

Anne-Lise Gjerdingen
Service og helpdesk

«Jeg er i kontakt med mange kunder hver dag. Felles for de fleste er at tid er en dyrebar valuta, og derfor vet jeg hva det betyr å få rask tilbakemelding. Løsningene våre handler om å spare tid for kundene, slik at de kan ha fullt fokus på sin egen arbeidsdag. Og det å kunne gi like god service uansett hvor man jobber fra, har blitt en avgjørende konkurransefordel.»

Niklas Krogh
Delivery Manager

«Jeg sørger for å levere alt fra de minste kontormaskinene til store IT-prosjekter, innenfor kundens tidsramme og uten å avvike fra O.M’s høye kvalitetsstandard. Så sømløst som mulig og på tvers av interne og eksterne ressurser. Med en kombinasjon av smarte, automatiserte løsninger og O.M’s unike kunnskap, kan vi ta kundene med oss inn til fremtidens arbeidsplass.»

Caroline Aarvik,
ITC-ekspert

«Fellesnevneren for kommunikasjon, samhandling, markedsføring og arbeidsflyt er den digitale plattformen. Vi ser dessverre at mange bedrifter glipper på flere av disse områdene. I nær dialog med kunden finner vi hvilke grep vi skal ta for å få til en sømløs overgang fra analog til digital. Vi kartlegger også bedriftens utviklingspotensial og ser hvor arbeidet kan utføres mer effektivt.»

 

Chat med oss
Chatten er stengt