Ren luft som en tjeneste

Fremgangsrike selskaper setter ansatte først

Visste du at tretthet, hodepine, energimangel og konsentrasjonsvansker kan skyldes noe så lettbehandlet som forurenset luft? 

Du vil sannsynligvis ikke vite det, men i inneluften svever det rundt millioner av partikler som kan irritere og skade luftveiene. Som for eksempel mugg, støv, virus, bakterier, formaldehyd, printerpartikler, trafikkforurensning og pollen. Apropos pollen – hadde du peiling på at 25 prosent av medarbeiderne dine er pollenallergikere? Luften fungerer dessuten som smittespreder i influensasesong og virusepidemi.

Ren luft som en tjeneste til bedrifter

Bør du slutte å puste? Selvfølgelig ikke. Teknologien har tatt oss så langt at vi nå kan tilby ren luft som en tjeneste. I samarbeid med LightAir leverer vi topp moderne luftrensere som er så effektive at selveste Karolinska Instituttet i Sverige har fattet interesse for dem. Forskerne deres viste at de uskadeliggjør så mye som 97 prosent av alt luftbårent virus. De gir også en inneluft fri for praktisk talt alle farlige partikler.

Helse, produktivitet og bærekraft

Sunn inneluft på jobben gir umiddelbart mer attraktive og produktive ansatte, og LightAirs kunder vitner om 20 prosent reduksjon i sykefraværet. Å sørge for at de ansatte har det bra, er en del av en bærekraftig tenkning, og en måte å ivareta sitt menneskelige kapital. Og i fremtidens arbeidsliv er menneskelig kapital viktigere enn noe annet.

- Sunn inneluft har blitt et konkurransefortrinn i fremtidens arbeidsmarked, og vi ser en økende bevissthet om de positive effektene ren luft kan ha, sier Joakim Hansson ved LightAir. Tjenesten vår har tre klare effekter: helse, produktivitet og bærekraft. I kampen om fremtidens talenter, vinner bedrifter som prioriterer medarbeidernes trivsel.

Vil du ha hjelp til å sjekke luften på arbeidsplassen din? Bestill rådgiving, så kommer vi på besøk.