Innlogging mislyktes

Informasjon om kjøp

Her finner du all informasjon om våre komplette kjøpsbetingelser samt våre vilkår for retur, reklamasjonog garanti. 

Hvis du vil starte en retur-reklamasjon- eller garantisak, klikk her. 

Hvis du har bestilt feil, kan du returnere varene dine til oss. Vi aksepterer gjenkjøp av produkter fra det vanlige sortimentet i ti (10) dager etter at leveransen er mottatt. Produkter utenfor standardsortimentet, for eksempel bestillingsvarer, kan ikke returneres. 

Returnerte varer må returneres uskadde i uåpnet originalemballasje, godt pakket i godkjent ytteremballasje. Returseddel må ikke festes direkte på originalemballasjen. 

Ved godkjent retur returnerer vi 90 prosent av produktets verdi. Returfrakt legges til. Kreditt for godkjent retur utstedes når produktene mottas av vårt lager. 

Hvis du har mottatt en vare som er skadet ved levering eller som har sluttet å fungere, kan du kontakte oss via blanketten retur/reklamasjon. Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan med informasjon om hvordan vi best løser problemet. Vær oppmerksom på at innhenting av instruksjoner for reklamasjoner ikke tilsvarer godkjent reklamasjon. 

Garantier på varer leveres i samsvar med produsentens garantiregler, som kan variere mellom forskjellige produsenter. Kontakt oss for å finne ut hva som gjelder ditt spesifikke produkt. 

Chat med oss
Chatten er stengt