Innlogging mislyktes

Velkommen!

I vår nettbutikk finner du i tillegg til mer enn 30 000 kontorprodukter en rekke funksjoner for å lette kjøpene dine. Velkommen til å logge inn eller kontakte oss og vi vil sette opp en tilpasset konto for deg.

Logg inn
Våre tjenester

Frukt

Frukt

Stort utvalg av fruktkurver til kontoret

Vi leverer fruktkurver til kontoret helt etter dine ønsker. Basefrukt, sesongens frukt, økologisk frukt eller luksusfrukt – bare si hva du vil ha og hvordan du vil ha det, så ordner vi det. En dag i uken, to dager i uken, på et bestemt tidspunkt på dagen, det bestemmer du. Pris fra 24 kroner/kg. Våre standardkurver er på 4, 6 eller 10 kilo, men det kan vi tilpasse etter behov. Kontakt oss, så får du et kostnadsforslag!

Snakk med vår fasilitetsansvarlig

Planter

Planter

Gjør kontoret til en grønn oase

Plantevegger, potteplanter, kunstige planter, sesongens blomster eller ukentlige buketter – du velger, vi leverer. Med våre serviceavtaler unngår du alltid uforutsette kostnader. Vi kommer regelmessig og steller plantene du leier av oss, og serviceavtalen inkluderer plantegaranti. Det betyr at vi erstatter skadede planter med nye og friske, helt uten ekstra kostnad. Kontakt oss, så hjelper vi deg med en grønnere og skjønnere arbeidsplass.

Snakk med vår fasilitetsansvarlig

Gjenvinning

Gjenvinning

Vi tar hånd om avfallet for deg

Det er viktig å beskytte miljøet. Samtidig forstår vi at bedriften din har andre ting å gjøre enn å håndtere avfall. La oss gjøre deg for deg, så kan du legge tiden på kjernevirksomheten istedenfor. I tillegg til papirgjenvinning, kan vi også hjelpe deg å gjenvinne gamle kontormøbler, datamaskiner, gammel elektronikk, batterier, glass og bokser, som enkelt sorteres i våre diskrete sorteringscontainere.

Snakk med vår fasilitetsansvarlig

Rengjøring

Rengjøring

Rengjøring skaper trivsel

En ren og ryddig arbeidsplass gir et seriøst inntrykk av bedriften din, samtidig som du gir de ansatte et hyggelig arbeidsmiljø. Daglig rengjøring, flytterengjøring, rengjøring i forbindelse med spesielle arrangementer, tepperensing, gulvpleie, vinduspuss eller storrengjøring – uansett hva du trenger kan vi hjelpe deg. Hos oss får du en enkelt kontaktperson å forholde deg til, som sørger for at lokalene dine alltid holder en høy standard. Og hvis du vil ha det ekstra rent og representativt, kan du velge en av våre pakkeløsninger. Enklere blir det ikke.

Snakk med vår fasilitetsansvarlig

Inngangsmatter

Inngangsmatter

Inngangsmatter med eller uten logo

Vi leier ut og selger inngangsmatter i en rekke størrelser, farger og former. Med eller uten logo. Når du velger et teppe fra oss, kan du anta at alt er mulig, og at vi alltid tilbyr lave, konkurransedyktige priser.

Snakk med vår fasilitetsansvarlig

Kaffe

Kaffe

God kaffe på jobben

Med våre kaffemaskiner får du både god smak, form og funksjon i ett. Vi samarbeider med ulike kaffebrennerier og utdanner våre egne smakeksperter – alt for at du skal kunne nyte utsøkt kaffe i hver kopp. Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte kaffesorten og maskinen for nettopp din arbeidsplass. Velkommen til oss på prøvesmaking! Siden alle kontorer varierer i størrelse, kan vi alltid tilpasse kaffeavtalen etter dine behov.

Kontakt oss for et kostnadsforslag.

Vanndispenser

Vanndispenser

Innebygd eller frittstående vanndispenser

Et glass iskaldt vann er et ganske overlegent alternativ når du vil slukke tørsten på jobben. Godt er det også. Vi tilbyr både innebygde og frittstående vanndispensere til kontoret, som gir deg friskt vann av høyeste kvalitet. Selvfølgelig inkluderer våre løsninger service og vedlikehold. Vi tilpasser en løsning etter dine behov, og det betyr at du får akkurat den løsningen du ønsker.

Kostnadsforslag? Kontakt oss, så ordner vi det.

Profiltrykk

Profiltrykk

Profiltrykk for et sterkere varemerke

Å skape og utvikle et sterkt varemerke tar tid, men med de riktige verktøyene går det raskere. Hos oss kan du bestille profilmateriale, som penner, blokker og klær med firmalogoen din på. I vår nettbaserte “print shop” kan du også teste alt i designmaler før du bestiller. Hvert trinn gjøres på nettstedet, fra justeringer og korrektur til attestering og fakturering. Dette er en veldig enkel og effektiv måte å gjøre virksomheten din synlig på.

Snakk med vår fasilitetsansvarlig

Bemanning

Bemanning

Kvalifisert bemanning

Mangel på personell og riktig kompetanse er noe de fleste selskaper sliter med i perioder. Hvor ofte og i hvilken grad kan selvfølgelig variere. Når du trenger kvalifisert bemanning, kan vi hjelpe deg. Vi kommer akkurat når det passer deg, uansett om det gjelder et par timer i uken, hver dag eller i ferien. Når vi hjelper deg med det vi er best på, kan du og kollegene fokusere på det dere er best på, nemlig kjernevirksomheten.

Snakk med vår fasilitetsansvarlig

Chat med oss
Chatten er stengt