Avoki – ny utfordrer i IT-bransjen

I 30 år har Office Management ledet utviklingen av fremtidens arbeidsplass. I takt med den raske digitaliseringen har selskapet gradvis rendyrket virksomheten mot IT og moderne møteteknologi. Forretningsområdet Facility Management ble solgt i 2023 og de oppkjøpte IT-selskapene Bluecom og Xite er nå integrert i virksomheten. Nå går vi alle inn under et nytt merkevare navn som fullt ut skal fokusere på sikre og bærekraftige IT-løsninger – Avoki.

I forbindelse med 30-årsjubileet tar Office Management Group, som inkluderer Bluecom og Xite, neste steg og lanserer et helt nytt felles varemerke – Avoki. Ved å kombinere tilbudet fra de tre virksomhetene skapes en bred kompetansebase for å hjelpe virksomheter med å utvikle seg i det digitale landskapet.

 

– Office Management har lenge ledet utviklingen av fremtidens arbeidsplass gjennom transformasjonen fra fysiske kontorløsninger til dagens digitaliserte arbeidsmiljø i fokus. Under et felles varemerke skal vi sammen med våre oppkjøpte selskaper nå satse på smarte og gjennomtenkte IT-løsninger for det nordiske markedet. Avoki markerer begynnelsen på en ny IT-æra med fokus på bærekraft og innovasjon, sier Peter Uddfors, administrerende direktør i Avoki.

 

Avoki tilbyr blant annet:

  • Hybride arbeidsplasser
  • Sikkerhet og nettverk
  • Cloud og hosting
  • Møteteknologi
  • Innovasjon og AI

 

For spørsmål kontakt:
Peter Uddfors, CEO Avoki
+46 (0) 70 347 14 14

 

Om Avoki
Office Management, Bluecom og Xite har slått seg sammen til Avoki. Sammen tilbyr vi sikre og bærekraftige IT-løsninger. Avoki eies av Nalka Invest AB og hadde en omsetning på SEK 1.100 millioner i 2023 og har kontorer i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Linköping, Luleå, Kramfors, Oslo, Helsingfors og Tammerfors.

 

Relaterte artikler

Chat med oss
Chatten er stengt