Onepark

En enklere hverdag med samme kontaktperson for alt

ONEPARK er ledende aktør innen parkering i Norge, og et fullservice parkeringsselskap med fokus på innovative kundeløsninger. De tilbyr rimelig parkering i Oslo og ellers i Norge, samt passering på tradisjonelle bomveier ved kameralesing av registreringsskilter.

 

Utfordring

Tidligere kjøpte Onepark forskjellige tjenester og produkter fra diverse leverandører innen Facility Services. Det ble mange avtaler og kontaktpersoner å holde styr på, og vanskeligere å få oppfølging på de ulike tjenestene.

 

Løsning

De fikk tilbud om å teste Office Managements utvalg av kontortjenester og produkter, og det fungerte bra. Office Management leverer nå renhold, dørmatter, mopper, hygieneservice og kontorrekvisita.

 

Resultat

Med færre leverandører blir det lettere å få oversikt over avtalene. Det blir også lettere å få tak i den rette kontaktpersonen når det er behov for det, og oppfølgingen er bra nå.

– Når mye går gjennom en leverandør og vi kan ta alt gjennom en kontaktperson blir hverdagen enklere, sier Henning Erfjell, driftsleder Onepark.

 

Samarbeidet

– Office Management kan levere stort sett alt vi har behov for. Det å ha en kontaktperson som følger oss opp er det beste med samarbeidet vårt, avslutter Erfjell. 

Relaterte artikler

Chat med oss
Chatten er stengt