HTH AS

En kontaktperson for mange produkter gir rask og personlig service

Kjøkkenleverandøren HTH AS eier og driver ni HTH og uno form-butikker i Oslo, Viken, Rogaland og Trøndelag. I tillegg har de Håndverkstjenester og 9 egne B2B-avdelinger for bedriftsmarkedet. Med 160 ansatte omsetter de kjøkken-, bad- og garderobeinnredning for 700 millioner. De valgte å samle flere tjenester hos Office Management och opplever dermed en lang rekke fordeler.

 

Utfordring

Som en av Nord-Europas største kjøkkenprodusenter er det viktig at den daglige administrasjon går raskt og enkelt i hver virksomhet, slik at mest mulig tid kan brukes på kjernevirksomheten. Før Office Management kom inn i bildet, hadde de nesten en leverandør for hver tjeneste på hver lokasjon. Et hav av avtaler, personer og leverandører å forholde seg til rundt i Norge, og veldig ressurskrevende.

 

Løsning

Da de fikk se alle tjenestene Office Management kunne tilby, sammen med personlig oppfølging, ble det lett å lande på Office Management som leverandør. Nå bruker de O.M til renhold, logo dørmatter, rekvisita, frukt, visittkort og printere. I tillegg benytter de O.M til flytting av lokaler og vask av butikkvinduer.

 

Resultat

Det å samle sine tjenester hos Office Management har gitt en lang rekke fordeler:

 

  • Enkel kontaktvei – en kontaktperson for mange produkter gir rask og personlig service, og ikke minst en kontaktperson som kjenner til virksomheten og selskapets historie. Bra når man har behov for en løsningsorientert leverandør.
  • Storbedriftsfordeler – det er smartere å være en stor kunde hos en leverandør i stedet for å være en mindre kunde hos mange leverandører.
  • Total avtalekontroll – ett nettsted og en innlogging istedenfor mange ulike nettsteder, brukernavn, passord og telefonnummer gjør det mye lettere å få full oversikt, og få tak i riktig person med en gang.
  • Reduserte kostnader – færre fakturaer gir færre fakturagebyr, noe som akkumulert sparer en del kostnader i løpet av et år.
  • Administrasjonseffektivitet – betydelig færre fakturaer å administrere, sparer tid og gjør administrasjonen mer effektiv.
  • Miljøfyrtårnsertifisert – HTH AS er et miljøbevisst selskap og det er viktig å kunne samarbeide med miljøbevisste partners.

 

Samarbeidet

Det er viktig for oss å ha en tjenesteleverandør som er miljøfyrtårnsertifisert og alltid streber etter å yte best service og kostnader, men vinnerkortet får Office Management ved å ha en dedikert kontaktperson som vi har tillit til, som er fleksibel, positiv, tilgjengelig og alltid gjør det beste for å ha en fornøyd kunde, sier Lisa Bocchetti, HR- og administrasjonsleder, HTH AS.

Relaterte artikler

Chat med oss
Chatten er stengt