Vitenskapelig bevist – LightAirs virushemmer minimerer smitterisikoen for Covid-19 og SARS

 

Nye forskningsresultater bekrefter at LightAirs løsning IonFlow for ren inneluft kan forbedre arbeidsmiljøet og redusere risikoen for å bli smittet av forskjellige typer virus. Tidligere har en omfattende studie fra Karolinska Institutet vist at LightAirs virushemmer nøytraliserer luftbårne virus som influensa og calicivirus, eller omgangssyke. Nå viser nye testresultater fra spanske IrsiCaixa AIDS Research Institute at IonFlow-teknologien dessuten nøytraliserer virus som etterligner SARS-CoV-1 og SARS-CoV-2 i dråpeform.

Det spanske forskningsinstituttet bekreftet det LightAir allerede har antatt siden den første bølgen av koronavirus kom til Europa i 2020. Resultatene er positive og gir arbeidsgivere en mulighet til å gjøre arbeidsplasser tryggere. Spesielt siden IonFlow-teknologi forhindrer viruset i å infisere menneskelige celler.

– Det er både stimulerende og gledelig at vi nå har fått et nytt resultat som utfyller den tidligere omfattende studien fra Karolinska Institutet, som så tydelig viste hvordan teknologien vår forhindrer spredning av en rekke virus, sier Lars Liljeholm, administrerende direktør i LightAir.

– Analyseresultatene vi har sett fra begge studiene er så positive at det er grunn til å tro at teknologien vår kan hemme spredningen av de fleste virus. Vi er stolte over å kunne bidra til å redusere virusinfeksjoner på kontorer, skoler og andre felles lokaler, fortsetter Liljeholm.

IonFlow-virushemmer søker aktivt etter virus og nøytraliserer dem allerede i luften med høy effektivitet ved å skade virusets beskyttende proteinhylster. Vanligvis installeres virushemmeren sammen med luftrenseren LightAir CellFlow, som filtrerer ut forurensende stoffer, pollen og virus med en 99,99% filtreringsgrad. Sammen gir de dobbelt beskyttelse og en arbeidsplass eller skole der alle føler seg bedre. Systemet er en hjørnestein i en ansvarlig plan for å åpne kontoret igjen.

Løsningen som gir renere luft heter LightAir Health +. Pakken gir deg ren luft som abonnement og inneholder installasjon av luftrenser og virushemmer på kontoret, samt regelmessig vedlikehold av leverandøren Office Management. Du kan når som helst avslutte abonnementet, helt uten forpliktelsesperiode. Filtre og slitte deler byttes ut når nødvendig. Dette betyr at du som kunde har evighetsgaranti og aldri trenger å tenke på ekstra kostnader for vedlikehold og reparasjoner.

Relaterte artikler

Chat med oss
Chatten er stengt