Office Management undertegner SME Climate Commitment

Office Management har sluttet seg til SME Climate Hub og forplikter seg til å halvere klimagassutslippene før 2030 og netto null før 2050.

SME Climate Hub er en banebrytende plattform for små og mellomstore bedrifter for å begrense karbondioksidutslipp, bygge motstandskraft og ta et lederskap i klimaspørsmålet. SMB Climate Hub drives av International Chamber of Commerce (ICC), Exponential Roadmap Initiative, We Mean Business Coalition og FNs Race to Zero-kampanje. De har støtte fra flere ledende selskaper, inkludert BT Group, Ericsson, IKEA, Telia og Unilever, samt finansieringsstøtte fra Amazon og Verizon.

Som et resultat er Office Management blant de første selskapene som signerer den FN-anerkjente SME Climate Commitment, som er en del av SME Climate Hub. Gjennom denne forpliktelsen binder Office Management seg til å:

 

  • Halvere selskapets karbondioksidutslipp innen 2030
  • Oppnå netto nullutslipp innen 2050
  • Rapportere regelmessig om fremgang mot disse målene

 

– For Office Management er dette en veldig viktig satsing. Dels fordi det du måler får du resultat og utvikling på. Men det er også et statement. Vi tar stilling og vi er tydelige med hva vi ønsker å oppnå, sier Peter Uddfors, CEO i Office Management.

 

Han forklarer at Office Managements mål er å være klimapositive på konsernnivå fra 2021. Det betyr å måle, redusere og binde karbondioksid i hele konsernets verdikjede.

 

Vi er stolte av å bli anerkjent av FN-kampanjen Race To Zero sammen med myndigheter, bedrifter, regioner og universiteter rundt om i verden med samme oppdrag. Office Management har i lang tid fokusert på å redusere klimafotavtrykket vårt. Vårt håp er nå å inspirere våre kunder og leverandører til å jobbe mot samme mål, fortsetter Peter Uddfors.

 

Ifølge bærekraftssjef i Office Management, Klara Tengstrand, betyr dette at både Office Management og selskapets kunder vil redusere sine utslipp over tid. For å lykkes med dette vil forventningen øke til at leverandørene gjør det samme. Office Management har allerede kommet langt når det gjelder initiativ for å redusere klimapåvirkningen i egen virksomhet (Scopes 1 og 2), men da over 90 % av selskapets klimaavtrykk kommer fra innkjøp (Scope 3), er samarbeid med leverandører avgjørende. Office Management har som mål å gjøre det enkelt for kunder og partnere å bli en del av en bærekraftig verdikjede.

 

– Klimaendringene påvirker oss alle. Når vi nå slutter oss til et felles initiativ, er vi med på å presse frem klimasaken og forventningen om endring. I tillegg er vi pålagt å rapportere om utviklingen årlig, avslutter Klara Tengstrand.

 

Vil du vite mer om vårt engasjement for bærekraft?

Vår bærekraftssjef Klara Tengstrand brenner for saker som setter miljø og sosiale forhold høyt på dagsorden. Ta kontakt med Klara, så forteller hun hvordan Office Management har fått en mer sirkulær miljøtenkning.

Relaterte artikler

Chat med oss
Chatten er stengt