Kontortepper og entrematter

– slik velger du riktig teppe til riktig del av kontoret

 

 

Kontortepper av høy kvalitet er en viktig detalj som bidrar til trivsel på jobben. Teppene holder gulvene rene, letter rengjøringen og har en lyddempende effekt. Men har du tenkt på at ulike deler av lokalene krever tepper med ulike egenskaper? Før du velger kontortepper er det derfor lurt å tenke litt ekstra på hvor og hvordan teppene skal brukes.

Vi er her for å hjelpe deg med alt knyttet til det praktiske på kontoret – inklusive valg av tepper. Visste du at du kan leie kontortepper hos oss?

 

1. Inngangen: skrapematte + inngangsmatte er en uslåelig kombinasjon

Det mest trafikkerte området på kontoret er som oftest inngangen. Vinterstid er det ekstra viktig å beskytte gulvet i hele bygget. Dersom inngangen til lokalene dine går rett ut på gaten, er sjansen stor for at de som besøker deg drar med seg grus og søle inn, så da er det ekstra viktig å ha full beskyttelse her.

Du bør investere i en kombinasjon av skrapematte, som samler opp grovere grus og skitt, og inngangsmatte i mikrofiber eller bomullsblanding, som har god sugeevne når det kommer til fuktighet. For områder hvor mange besøkende passerer på vei inn i dine lokaler, anbefaler vi derfor MicroTech eller SuperClean, gjerne i kombinasjon med en skrapematte.

 

2. Resepsjon: bygg merkevare med et logoteppe

I resepsjonen er det alltid lurt å jobbe litt med egen merkevarebygging ved å velge et kreativt, fargerikt kontorteppe med firmalogo og farger. Her tilbyr vi logoteppet ColorStar, som designes helt etter dine ønsker. Det trykkes ved hjelp av den nyeste utskriftsteknologien og er et av de mest holdbare og fargebestandige logoteppene på markedet. At frynsene er laget av 100% resirkulerte PET-flasker er en klar fordel for alle miljøbevisste bedrifter.

På dette gulvet kan du også velge en DirtTech, SuperClean eller MicroTech inngangsmatte. Alle disse kontorteppene absorberer varierende mengder fuktighet og forhindrer at smuss kommer inn i lokalene og skader gulvene.

Har kontoret ditt en bemannet resepsjon, er også et ergonomisk teppe bak resepsjonen et opplagt komplement.

 

3. Kontorlandskap og andre kontormiljøer kan ha enklere tepper

Stilige tepper øker trivselen i kontorlandskap og andre miljøer hvor folk sitter og jobber ved skrivebord. Her er det vanligvis ingen store krav til beskyttelse mot fukt, da folk som regel har passert inngangstepper og andre tepper før de når disse delene av lokalet. Myke kontortepper som DirtTech-nylonteppet – eller ColorStar, vårt selvtrykte teppe – er utmerkede valg i kontormiljøer, da de effektivt samler opp tørt smuss og støv, noe som letter rengjøringen. En annen viktig grunn til å ha tepper der ansatte jobber fokusert, er at de også er lyddempende, med økt produktivitet som resultat.

For ansatte som har høydejusterbare pulter, er ergonomiske tepper et åpenbart supplement til andre kontortepper.

 

4. Konferanserom: enkle tepper for økt komfort

For konferanserom, akkurat som i et kontorlandskap, øker et godt teppe trivselen, beskytter gulvet og gjør rengjøringen raskere og enklere. Også her stilles det lavere krav til oppsuging av fukt, men teppet skal kunne håndtere tørt smuss og støv på en god måte. Derfor passer DirtTech og ColorStar perfekt i konferanserom.

 

5. Ved kaffemaskin, kjøkkenkrok eller lunsjrom: kaffematte

Ved kaffemaskinen, vanndispenseren eller kjøkkenkroken er en kaffematte en hyggelig interiørdetalj som øker trivselen samtidig som den skjuler eventuelt kaffesøl.

En inngangsmatte innenfor døren til kantine og lunsjrom holder gulvene renere, samtidig som alle besøkende får et hyggelig og imøtekommende inntrykk.

 

6. Korridorer: lyddempende korridorteppe

Mange arbeidsplasser har korridorer hvor ansatte og besøkende hele tiden beveger seg. Dersom disse korridorene ligger i tilknytning til de ansattes arbeidsplasser, vil du gjerne redusere støynivået i disse delene av kontoret. Korridortepper er ekstra lange kontortepper som gir god lyddemping og samtidig binder smuss.

 

7. Omkledningsrom: teppe som absorberer fuktighet

I garderober er det lurt å velge et teppe som absorberer fuktighet, spesielt hvis garderoben også har dusj. Her bør du derfor velge en SuperClean eller MicroTech for optimal beskyttelse mot fukt og smuss.

 

Våre inngangsmatter

prev
Premium:

MicroTech

Entrématte for innganger med høy besøksfrekvens eller uten skrapematte.

 • Overlegen evne til å samle grus, smuss og fuktighet 
 • Laget av mikrofiber som absorberer vann raskere enn andre materialer
 • Ultra Grip-undersiden holder teppet på plass
 • 47 % resirkulert materiale
Medium:

SuperClean

For innganger i butikk- og kontormiljø hvor fuktighet er et problem om vinteren.

 • Stopper 80 % av vann, søle og vått smuss
 • Teppet er produsert av en blanding av slitesterke bomullsfibre som kan absorbere opptil 15 ganger sin egen vekt i vann
 • 47 % resirkulert materiale
Base:

DirtTech

Et teppe som stopper tørt smuss og støv, og som dessuten er lyddempende.

 • Fungerer også i entréen i kombinasjon med skrapematte
 • Nylonbasert kontorteppe som kan holde flere ganger sin egen vekt i skitt og støv
 • Bidrar til et tryggere og sunnere miljø
 • 99 % resirkulert materiale
Logomatte:

ColorStar

Teppe med eget trykk til butikk, kontor eller resepsjon med besøkende.

 • Den nyeste trykkteknologien, og en av de mest slitesterke og fargebestandige logomattene på markedet
 • Nitrilgummi på baksiden som beskytter gulvene
 • 100 % resirkulerte PET-flasker i tekstilluggen
next

Klar til å bestille kontormatter eller er det noe du lurer på?

Vi har lang erfaring innen Facility Management og har hjulpet mange bedrifter med å finne den rette løsningen. Trenger du råd, eller vet du hva du vil ha og ønsker et skarpt tilbud? Ikke noe problem, vi er her for din skyld og fikser den beste løsningen for nettopp din arbeidsplass!

Relaterte artikler

Chat med oss
Chatten er stengt