{{ctrl.viewMoreText}}
Romerike Kontor Service AS
  • nyheter
  • Romerike Kontor Service AS

Romerike Kontor Service AS blir en del av Office Management 

Etter 22 begivenhetsrike år har Romerike Kontor Service AS bestemt seg for å ta et skritt videre, og blir nå en del av Office Management. Selskapet har over lengre tid vært kunde i Office Managements distribusjonsselskap Cillion, og blant annet forhandlet Nashuatec kopi og print for sine kunder nord for Oslo.
 
 –Vi har i en tid sett etter en egnet samarbeidspartner som kan ta over kontakt og service for våre kunder. Valget falt på Office Management, sier eierne av Romerike Kontor Service, Ole Gunnar Aulie og Tore Sjølie. 
 
For at overgangen skal bli så sømløs som mulig, blir Tore Sjølie med videre i Office Management, og gir dermed kundene en ekstra trygghet.
 
–Vi takker for tilliten og ønsker Romerike Kontor Service velkommen i vår familie. Vi ser positivt på denne muligheten for forsterkning av vår posisjon i distriktet mellom Oslo og Gardemoen, som vi anser å være et interessant vekstområde for våre produkter og tjenester, sier Tom Ekevall Larsen, Country Manager for Office Management. 
 
Overgangen finner sted fra 1. januar 2020.

Om Office Management
Office Management er et rådgivende serviceselskap som leverer helhetsløsninger innen IT, kommunikasjon og trivsel på arbeidsplassen. Selskapet ble stiftet i 1993 og har 450 ansatte, som sammen skaper de beste forutsetningene for effektivitet, samarbeid og kommunikasjon for 8000 kunder i Norden. Office Management eies av Nalka Invest AB, omsatte for 1320 millioner svenske kroner i 2018 og har kontorer i Stockholm, Oslo, Helsingfors, Gøteborg, Malmø, Helsingborg, Linkøping, Landskrona og Luleå.
 
For ytterligere informasjon, kontakt:
Tom Ekevall Larsen – Country Manager
Mobil:  +47 940 05 970
Email: tom.ekevall ( @ ) officemanagement.no

www.officemanagement.no

Kontakt oss