Microsoft 365 – alt du trenger for å kunne jobbe eksternt

Med våre skybaserte IT-tjenester, valgfrie tjenester og menneskene som hjelper deg med å dra nytte av den nyeste teknologien, blir du en spiller å regne med. Med smarte verktøy fra Microsoft som Microsoft Teams, OneDrive og Sharepoint, kan virksomheten din komme langt.

Hva er Microsoft 365?

Microsoft 365 forener den suverene produktiviteten i Office 365 med enkel enhetshåndtering og sikkerhet, som kobler sammen mennesker og informasjon på en ny og intelligent måte. I tillegg til innholdet i Office 365, som for eksempel e-post, dokumentbehandling, lagring, videokonferanser og Office-verktøyene (Word, Excel, Powerpoint og Outlook), inneholder Microsoft 365 både Enterprise Mobility Security (EMS), som har avanserte sikkerhetsfunksjoner, og Windows 10.

Høy sikkerhet med Microsoft 365

Med Microsoft 365 kan du enkelt beskytte dokumenter og informasjon slik at den ikke havner i feil hender. Du beskytter også virksomheten din mot virus, ransomware og phishing.

 

Spørsmål og svar

Det er en samarbeidsplattform med chat, lyd og video, samt mulighet til å koble til en rekke andre tjenester og funksjoner. Med Teams kan du og kollegene dine samarbeide effektivt uansett fysisk arbeidsplass.

Fordi det er en komplett løsning som passer både små og store organisasjoner. Det er dessuten sikkert, tilgjengelig, tilpasningsbart og utrolig fleksibelt.

Microsoft 365 har mange funksjoner, og Teams er en av dem. Ulike abonnementer gir ulik tilgang, så det kommer an på hvilke funksjoner du trenger. Vi hjelper deg med å velge ut de riktige for virksomheten din.

Det er forskjellige abonnementer med tilgang til en rekke forskjellige funksjoner. Hvilke funksjoner du trenger, avhenger av hvordan organisasjonen din ønsker å samarbeide. Selvfølgelig hjelper vi deg med å finne de riktige funksjonene for virksomheten din.

Ja, selvfølgelig. Vi har IT-spesialister, IT-teknikere og rådgivere som veileder deg og finner den rette IT-løsningen for virksomheten din. Vi kan bli din IT-avdeling og ta ansvar for hele IT-driften, hvis du vil.

Med Microsoft 365 har du mange funksjoner som sørger for at all informasjonen din blir kryptert og beskyttet mot cybertrusler og datamaskininnbrudd.

Når det gjelder datamaskiner for business, anbefaler vi en datamaskin som er tilpasset arbeid. Vi anbefaler også at det er mulig å få support når det er nødvendig.

{{facetResult.title}}

Kontakt oss

Noe spesielt du lurer på eller ønsker deg? Kontakt oss, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Kontakt Bjørnar

Vil du vite mer om IT-tjenestene våre? Be om kostnadsfri rådgivning, så hjelper Bjørnar deg.

Chat med oss
Chatten er stengt