På tide å se over de ansattes hjemmekontor?

Vondt i ryggen og irritasjon over svaiende wifi og dårlig lyd. Det å jobbe hjemmefra kan sette sitt preg når hjemmearbeidsplassen ikke er fullt tilpasset for en mer permanent tilværelse. Heltid eller deltid – det er viktig å sikre hjemmekontorets funksjon. Uansett om fjernarbeidet foregår på arbeidstakerens eller arbeidsgivers initiativ, er det arbeidsgiverens ansvar å sikre et godt arbeidsmiljø. Vi kan hjelpe deg med å hjelpe dine ansatte til et bedre hjemmearbeidsmiljø:

– med skreddersydde komplette løsninger. Se ferdige pakker nedenfor.

– med produkter som du kan bestille direkte i vår nettbutikk.

 

Forbedret ergonomi

Digital arbeidsplass

Skrivere og skanner

1. Skreddersydde pakker for deg som bestiller for flere ansatte

Våre spesialister innen interiørdesign, ergonomi, IT og dokumenthåndtering hjelper deg med å sette sammen pakker for dine ansatte i henhold til bedriftens unike behov. Se eksempler på hva som kan inngå i pakkene nedenfor.

Ergonomi

Digital arbeidsplass

Administrasjon

2. Løsningen for deg som lar de ansatte velge produkter selv

De ansatte kan selv bestille både enkeltprodukter eller en komplett arbeidsplass for å skape et fungerende ergonomisk eller teknologisk arbeidsmiljø i hjemmet. Dette alternativet passer for deg som har ansatte som ønsker å forbedre det eksisterende hjemmekontoret og som selv kan sette opp sitt eget arbeidsmiljø når produktene leveres til døren.

Hvordan? Du som arbeidsgiver oppretter en bedriftskonto i vår nettbutikk og sørger for at de ansatte enten kan bestille seg selv eller gjennom en sentral ressurs hos deg. Etter at bestillingen er sertifisert, leveres den til hjemmeadressen.

 

Arbeidsmiljøloven gjelder – også på hjemmekontoret.

"Arbeidsgiver må sørge for at de ansatte har en ergonomisk best mulig arbeidsplass, med for eksempel regulerbar arbeidsstol, god belysning og stor nok dataskjerm."

Arbeidstilsynet

"Vår styrke ligger i at vi er mange teknikere med lang erfaring, og derfor kan vi raskt tilby våre kunder kvalitetsservice."

Christian Borchgrevink,
Sales Manager Document Solutions

 

Vil du bestille et hjemmekontor?

Chat med oss
Chatten er stengt