Fremtidens arbeidsplass

BÆREKRAFT

STIMULERENDE ARBEIDSMILJØ

FLEKSIBLE SAMARBEID

SIKRE SKYLØSNINGER

KUNSTIG INTELLIGENS

Bærekraft

Et ansvar vi alle må ta.

Bærekraft har i dag blitt et grunnleggende krav. Miljøarbeid har gått fra å være mer et merkeforsterkende prosjekt til å bli en åpenbar integrert del av hele virksomheten. Bærekraft krever engasjement og bevissthet i hele verdikjeden, fra produkter og tjenester til ansatte og langsiktige klimautfordringer.

Last ned rapport 

Stimulerende
arbeidsmiljø

Kontoret skal bygge fellesskap.

Kontorets nye rolle er å tiltrekke seg ansatte, og dette stiller krav til design og møblering. For at de ansatte skal trives og utvikle seg, kreves det et stimulerende arbeidsmiljø med de riktige verktøyene og velfungerende innredning. Arbeidsmiljøet bør muliggjøre, stimulere og katalysere ledelse, samarbeid og kommunikasjon.

Last ned rapport 

Fleksible
samarbeid

Digifysisk blir den nye normalen.

Tiden for hybridløsninger er her. Å kunne velge fleksibelt ut fra hvilke behov kunder og ansatte har, er et must. Derfor må alle ha tilgang til effektive måter å samarbeide på og ha forutsetninger for riktig arbeidsmiljø. Det øker etterspørselen etter digitale løsninger som videoteknologi og medieteknologi i de virtuelle og fysiske møterommene.

Last ned rapport 

Sikre
skyløsninger

En av de viktigste forutsetningene for et moderne arbeidsliv.

Fleksible og tilkoblede arbeidsmetoder er den nye virkeligheten. Og ettersom stadig flere av selskapets arbeidsoppgaver utføres utenfor kontorets brannmur, skaper det ekstra press på sikkerhetsspørsmål og sårbarhet i skyen. Skyløsninger for IT kan derfor være en av de viktigste infrastrukturutviklingene for samarbeid i et moderne arbeidsliv.

Last ned rapport 

Kunstig
intelligens

En avgjørende infrastrukturutvikling.

AI blir mer og mer en selvfølge når den integreres i tjenesteløsninger og på arbeidsplasser. Smarte algoritmer øker kapasiteten til å håndtere store mengder informasjon, ta bedre beslutninger og frigjøre mennesker fra monotont arbeid. Å få hjelp fra AI blir avgjørende for å få bedre innsikt i prioriteringer, atferd, analyser og interaksjoner.

Last ned rapport 
avatar of AI ellipse

Hei! Jeg heter Rob og jeg er her hvis du vil ha hjelp til for eksempel å analysere. Trenger du min hjelp akkurat nå?

avatar of person

Svarte Rob:
Ja takk!

avatar of AI ellipse

Hva vil du ha hjelp til?

avatar of person

Svarte Rob:
Jeg vil analysere avkastningen min basert på disse tabelldataene ...

Chat med oss
Chatten er stengt