Vanndispensere og vannløsninger

Ingenting er mer forfriskende enn et glass iskaldt vann. Vi tilbyr både innebygde og frittstående vanndispensere til arbeidsplassen, som serverer frisktappet vann med og uten kullsyre. I tillegg unngår du å sløse med vann fordi du ikke trenger å la det renne for å bli kaldt.

Elegant design

Serviceavtale

Klimakompensert

Smaker det bedre i lekkert design? Sannsynligvis ikke. Men stilig blir det.

Vanlige spørsmål om vannautomater

I vanndispenserne våre bruker vi et karbonfilter som sørger for at vannet smaker akkurat slik vi vil ha det. Uavhengig av kvaliteten på det innkommende vannet. Filteret blir byttet ut i forbindelse med servicebesøk.

Med serviceavtalen sørger vi for at vanndispenseren fungerer, er ren og alltid gir kaldt og friskt vann. Vi utfører forebyggende service en gang i måneden og tilbyr ekstra rask service i tilfelle nødstopp og uhell.

Ja, vi tilbyr løsninger for både øl og vin.

At vi klimakompenserer er en del av klimastrategien vår hvor vi måler, reduserer og klimakompenserer 100 % av klimaavtrykket vårt, inkludert samtlige produkter og tjenester vi leverer. Hvis du vil vite mer om hvordan det fungerer, klikk her.

Vanndispensere – flere størrelser 

Alle kranene finnes i to forskjellige størrelser. Velg den som passer best for dine behov.

Bærekraft og klimakompensasjon

Som en del av klimastrategien vår, klimakompenserer vi alle produkter og tjenester vi leverer. Det betyr at vi beregner, reduserer og klimakompenserer 100 % av klimaavtrykket vårt.

Kontakt oss gjerne!

Våre vanneksperter har lang erfaring med ulike vannløsninger og hjelper deg med å finne den rette løsningen for din arbeidsplass.

Chat med oss
Chatten er stengt