Vanndispensere og tappetårn

Et iskaldt glass vann er den beste tørsteslukkeren, og det første alternativet når du trenger væskepåfyll. Vi tilbyr både innebygde og frittstående vanndispensere og tappetårn til kontoret, så du alltid har forfriskende vann av høyeste kvalitet. Våre løsninger inkluderer fri service og vedlikehold, og vi kan enkelt skreddersy løsningene våre i henhold til dine ønsker. Be om et kostnadsforslag nedenfor.

Høy kvalitet

Elegant design

Serviceavtale

Våre tappetårn

Standard

Messing

Kobber

Egen design

Vanlige spørsmål

I vanndispenserne våre bruker vi et karbonfilter som sørger for at vannet smaker akkurat slik vi vil ha det. Helt uavhengig av kvaliteten på det innkommende vannet. Filteret byttes ut i forbindelse med service.

Med serviceavtalen sørger vi for at vanndispenseren fungerer, er ren og alltid leverer kaldt og friskt vann. Vi utfører forebyggende service en gang i måneden og tilbyr dessuten ekstra rask service i tilfelle nødstopp.

Ja, vi tilbyr også tappetårn for øl. Et populært innslag når du har AW eller kundearrangementer på jobben.

Det går an å bestille flasker som er utviklet og designet av glasskunstneren Nina Westman. Hver flaske er munnblåst, produsert av 100% resirkulert glass og er tilgjengelig i størrelse 35 og 75 cl.

Ta gjerne kontakt med oss!

Ekspertene våre har lang erfaring med forskjellige vannløsninger og hjelper deg med å finne hvilken løsning som passer best hos dere.

Chat med oss
Chatten er stengt