Kvalitetssikret kontorrengjøring for høyere trivsel på kontoret

Rengjøring er en ren investering, bokstavelig talt. En investering i mer fornøyde ansatte og et sterkere varemerke. Fordi vi vet hvor viktig kontorrengjøring er for hvordan dine ansatte presterer og hvordan bedriften din oppfattes, tilbyr vi kvalitetssikret kontorrengjøring med en garanti for samme høye kvalitet hver gang.

Behovstilpasset rengjøring

Én kontaktperson

Digital oppfølging

Rengjøringstjenestene våre

Vet du hvilke rengjøringstjenester du vil ha? Med pakkene våre kan du enkelt velge hva som passer deg best. Vår miljøsertifiserte O.M Green-pakker passer til alle kontorer og lokaler. For skoler og helsevirksomheter tilbyr vi tilpassede løsninger som oppfyller disse bransjenes spesielle krav.

 

O.M Green Clean

Base

Plus

Helse+

Miljøsertifisering ISO 14001      
Digital kvalitetssikring      
Renholdsplan O.M Clean standard      
Halvårlig evaluering      
Lokalt tilpasset rengjøringsutstyr      
Miljømerket mopp- og klutvask      
Bakgrunnskontrollert personale      
Redusert bruk av kjemikalier      
Rengjøring med ionisert vann      
Miljøtilpassede transporter      
Desinfisering av overflater      
Høyere rengjøringsfrekvens      
Hyppigere intervaller på ekstra innsatser      

Tilleggstjenester

 

Noen ganger er det behov for ekstra innsatser. Vinduspuss og tepperens, for eksempel. Eller kanskje industrirengjøring etter renoveringen? Med våre tilleggstjenester får du ikke bare en renere arbeidsplass, du forlenger livslengden på gulv og interiør, og sparer kostnader på sikt. Hos oss får du alle rengjøringstjenester på ett sted, og det er tross alt veldig praktisk.

 

 

O.M Clean

I løpet av de mer enn ti årene vi har vært aktive innen renhold, har vi vært på en fantastisk reise. Salget er multiplisert, opplæringen ved O.M Cleaning Academy gjennomføres fortløpende og hundrevis av nye kolleger er satt i arbeid. I dag er vi landsdekkende. Så langt har vi hatt privilegiet å levere kvalitetssikret rengjøring til mer enn 3000 kunder.

Vi har utviklet vårt eget kvalitetsnivå innen kontorrengjøring – O.M Clean Standard. Med denne standarden i tankene kan vi tilpasse løsninger for alle behov. I stedet for å fokusere på hvordan din eksisterende leverandør fungerer i dag, tilbyr vi deg vår egen løsning. Den er basert på en løpende tidsplan og faste arbeidsprosesser, som vårt utdannede rengjøringspersonell følger til punkt og prikke.

For å sikre kvaliteten på rengjøringsarbeidet bruker vi et digitalt kvalitetssystem som er helt tilpasset oss. Dette er O.M Clean Standard.

Noen fornøyde kunder

"Allerede etter kort tid med Office Management har vi kvalitetssikret leveransen vår og lagt til rette for vår interne administrasjon, og dermed effektivisert store deler av driften."

Hannes Nilsson
Avtalskoordinator, Netonnet

Spørsmål og svar

Vi lever i den digitale tidsalderen, og det bærer også renholdet vårt preg av. Via en digital påloggingsboks, der renholderne våre logger inn og rapporterer arbeidet sitt, kan vi krysse av trinn for trinn og sørge for at arbeidet utføres i henhold til avtalen din. Å sikre kvalitetsrengjøring har aldri vært enklere.

Ved en storvask går vi i dybden og høyden, og rengjør overflater som normalt ikke inngår i den vanlige rutinen. Storvask legger til rette for daglig renhold og gir lokalene lengre levetid. Damprensing av toaletter, hygienerengjøring av kjøkken og rens av polstrede møbler er eksempler på innsatser vi anbefaler.

Vi anbefaler vindusvask to ganger i året. Normalt utfører vi firesidig vindusrengjøring om våren og tosidig om høsten. Frekvensen kan selvfølgelig variere avhengig av kontorets beliggenhet og hvor mye forurensning vinduene utsettes for. Det er også veldig enkelt å rengjøre vinduer om vinteren og sommeren.

En saneringsrengjøring gjør lokalene frie for virus og bakterier, og er et godt supplement til den vanlige rengjøringen. Vi bruker blant annet ionisert vann, som er effektivt mot usynlige partikler og utrydder ulike smittsomme stoffer umiddelbart. Dermed kan du forhindre at influensa og andre sykdommer sprer seg.

Vil du ha et prisoverslag?

Det koster ingenting å sjekke priser. Kontakt oss, så setter vi opp et møte for å gjøre en behovsanalyse.

Vil du vite mer om renholdstjenestene våre?

Kontakt oss, så slår vi av en prat.

Chat med oss
Chatten er stengt