Kontorplanter – planteservice

Oppdag hvordan grønne kontorplanter kan forbedre arbeidsmiljøet! Potteplanter, plantemøbler og mosevegger er ikke bare vakre å se på, de renser dessuten luften, demper støy og skaper hygge. Du kan kjøpe eller leie kontorplanter med planteservice og garanti hos oss, og få fullt vedlikehold. Da trenger du bare å nyte det grønne rundt deg.Klimakompensert.png

Planteservice

Plantegaranti

Forbedret arbeidsmiljø

Planteinnredning

Plantemøbler

Plantevegger

Mose

Planteservice og plantegaranti

Kontorplantene våre kommer med tilbud om serviceavtale og plantegaranti. Dette betyr at vi tar oss av alt stell, slik at du ikke trenger å gjøre det. Vi vanner, plukker gule blader, støvtørker, beskjærer og gjør alt som er nødvendig for å holde dem vakre. Vi rengjør også jord og potter. Kort sagt garanterer vi at dine kontorplanter og plantemøbler alltid er godt vedlikeholdt, og uten ekstra kostnad skifter vi ut planter som har mistet sin prydverdi.

Bærekraft

Ved å gjenbruke produkter sparer vi miljøet fra ny produksjon og resirkulering. Vi går igjennom kontorinnredningen din for å finne ut hvilke planter og potter som kan gjenbrukes og hva som bør erstattes med nytt. Med gjenbruk gir vi tidligere utleide produkter et nytt liv. 

Som en del av klimastrategien vår klimakompenserer vi alle produkter og tjenester vi leverer. Det betyr at vi beregner, reduserer og klimakompenserer 100 % av klimaavtrykket vårt.

FAQ

At vi klimakompenserer er en del av klimastrategien vår hvor vi beregner, reduserer og klimakompenserer 100 % av klimaavtrykket vårt, inkludert alle produktene og tjenestene vi leverer. Hvis du vil vite mer om hvordan det fungerer, klikk her.

Ja, som vår bedriftskunde kan du komplettere planteinnredningen med dekorasjoner fra vårt store tilleggsutvalg. Unn deg for eksempel en vakker bukett eller et blomsterarrangement til resepsjonen.

Med vår planteservice får du tilgang til vår ekspertise og det siste på markedet for moderne planteinteriør. De profesjonelle plantearkitektene våre tar en titt på lokalene dine og bedømmer lysforhold, hvilke arealer som kan løftes med planter og hvilke planter som vil trives der. Deretter skaper de et inspirerende miljø som ønsker både kunder og ansatte velkommen.

Plantemøbler er levende møbler som er like praktiske som de er vakre å se på, for eksempel:

  • romdelere
  • store potteplanter
  • plantelamper

Vi tilpasser planteveggen både i form og størrelse etter dine ønsker om plassering og design.

Klar for å bestille eller har du fler spørsmål?

Felix er en av våre mest erfarne selgere. Han svarer gjerne på spørsmål og kan også sende en planteekspert til arbeidsplassen din for å gi deg råd på stedet. Vil du ha et kostnadsforslag?

Chat med oss
Chatten er stengt