Planteservice

Oppdag hvordan våre grønne kontorplanter kan forbedre luften og arbeidsmiljøet! Plantevegger, plantemøbler og potteplanter er ikke bare vakre – de har flere positive egenskaper. Blant annet renser de luften og demper støynivået, i tillegg til å utsmykke rommet. Hos oss kan du leie grønne kontorplanter med planteservice og garanti. Da steller vi plantene dine og skifter ut skadede planter uten ekstra kostnad. Be naturen inn, og få en triveligere arbeidsdag!

Planteservice

Plantegaranti

Forbedret arbeidsmiljø

De grønne produktene våre

Planteinnredning

Plantemøbler

Plantevegger

Mose

Planteservice og plantegaranti

Plantemøblene våre kommer med tilbud om serviceavtale og plantegaranti. Dette betyr at vi tar oss av alt stell, slik at du ikke trenger å gjøre det. Vi vanner, plukker gule blader, støvtørker, beskjærer og gjør alt som er nødvendig for å holde dem vakre. Vi rengjør også potter og jordflater. Kort sagt garanterer vi at dine kontorplanter og plantemøbler alltid er godt vedlikeholdt, og erstatter planter som har mistet sin prydverdi uten ekstra kostnad.

Mini-FAQ

Ja, som vår bedriftskunde kan du komplettere planteinnredningen med dekorasjoner fra vårt store tilleggsutvalg. Unn deg for eksempel en vakker bukett eller et blomsterarrangement til resepsjonen.

Med vår planteservice får du tilgang til vår ekspertise og det siste på markedet for moderne planteinteriør. De profesjonelle plantearkitektene våre tar en titt på lokalene dine og bedømmer lysforhold, hvilke arealer som kan løftes med planter og hvilke planter som vil trives der. Deretter skaper de et inspirerende miljø som ønsker både kunder og ansatte velkommen.

Plantemøbler er levende møbler som er like praktiske som de er vakre å se på, for eksempel:

  • romdelere
  • store potteplanter
  • plantelamper

Vi tilpasser planteveggen både i form og størrelse etter dine ønsker om plassering og design.

Klar for å bestille eller har du fler spørsmål?

Felix er en av våre erfarne selgere. Han svarer gjerne på spørsmål og kan også sende en planteekspert til arbeidsplassen din for å gi deg råd på stedet. Vil du ha et kostnadsforslag?

Chat med oss
Chatten er stengt